2821
2789
عنوان

پررویی

37 بازدید | 9 پست

چرا ادمای پرو موفق هستن ؟🤔🤔🤔

اونایی که پرو هستن تقریبا به هر چی که خواستن رسیدن و ادمایی که اروم بودن و اهل احترام گذاشتن به حرف بزرگتر و مشورت با بزرگتر بودن به خیلی از خواسته هاشون نرسیدن و موفقیت کمی داشتن ؟

ممنون میشم شرکت کنید 😊😊😊

شاید با یاد گرفتن و راهنمایی همدیگه، دنیای بهتری داشته باشیم. "با اجازتون پسرم"

پررو ام و هرگز نمیذارم حقم خورده بشه و همیشه هم موفق بودم تا این سن😂🤝🏻

بابامم همینه و خیلی موفقه

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

پر رو مثبت و پر رو منفی باهم فرق میکنه

پر رو منفی کسی هستش که به بزرگترش بی احترامی میکنه

پر رو مثبت کسی هستش که خجالتی نیست

کسی که رو نداشته باشه حتی نمیتونه درست صحبت کنه

یعنی به پته تته میفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پررو ام و هرگز نمیذارم حقم خورده بشه و همیشه هم موفق بودم تا این سن😂🤝🏻بابامم همینه و خیلی موفقه

عالی همین که حقت نمیزاری ضایع بشه عالیه

گرفتن حق پرویی زیادی نمیخواد خیلیا بیشتر از حقشونم میگیرن

حالا چیکار کنم که بتونم به این اروم بودنه غلبه کنم ؟حدودای ۲۷ سالمه و همچنان اروم و خجالتی و کم رو 🤧

پررو ام و هرگز نمیذارم حقم خورده بشه و همیشه هم موفق بودم تا این سن😂🤝🏻بابامم همینه و خیلی موفقه

عالیه همین که حقتو میگی گیری

بعضیا با همن پرویی زیاد بیشتر از حقشون میگیرن

حالا چیکار کنم که بتونم به این کمرویی و خجالتی بودن و...غلبه کنم ؟

به نظر من این هر پرویی خوب نیست بی عاری وبی فرهنگیه اینکه من حق یکی دیگه رو رعایت نکنم و به زوربه چیزی برسم بعد هم بگم حقم بوده به نظر من نداشتن ادب و فرهنگه مثال بزنم برات ما به همسایه داشتیم همه میگفتن خیلی پروعه این خانوم بچه هاش میومدن سر ظهر تو حیاط به بازی وسر وصدا حرفم میزدی جوابتو میداد حتی زنگ زدیم ۱۱۰جواب اونا رو هم باپرویی میداد الان به نظرتون این پرویی خوبه ؟یا چند وقت پیش تو بیمه که از قبل اسم نوشته بودیم و وقت گرفته بودیم یه مرده اومد همه رو زد کنار بدون نوبت رفت جلو همه هم زیر لب میگفتن چه پروعه ....درکل منکه از آدمای پرروخوشم نمیاد وایب خوبی ازشون نمیگیرم

عالی همین که حقت نمیزاری ضایع بشه عالیهگرفتن حق پرویی زیادی نمیخواد خیلیا بیشتر از حقشونم میگیرن حا ...

نمیدونم من ۱۶ سالمه از اول بابام پررو بارم اورده😂

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

پر رو مثبت و پر رو منفی باهم فرق میکنهپر رو منفی کسی هستش که به بزرگترش بی احترامی میکنهپر رو مثبت ک ...

همون چطور میتونم پرو با ادب باشم

به نظر من این هر پرویی خوب نیست بی عاری وبی فرهنگیه اینکه من حق یکی دیگه رو رعایت نکنم و به زوربه چی ...

من ازین پرو ها نمیگم ولی همون حد که بتونم تعامل کنم و ویا حقمو بخوام بگیرم نمیتونم نمیدونم چرا ؟ادم ضعیفی هم نیستم اینطوری بزرگ شدم حالا میخوام درستش کنم نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم من ۱۶ سالمه از اول بابام پررو بارم اورده😂

خوش بحالت واقعا ولی متاسفانه منو خجالتی و به شدت با ادبو کم رو و اهل گذشت های الکی بار اوردن