2821
2789

کلا این سایت فقط باید حرفای خاله زنکی بزنی تا بیان نظر بدن😏

منم تاپیک گذاشتم برای چله حق شناس کسی نظر نداد.

چله ی حق شناس عاااالیه من خودم قبلا حاجت گرفتم ولی محال نبود.اما هرچیزی که میخواستم شد👌

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

چطوریه توضیح میدید عزیزم

عزیزم طولانیه

توی گوگل سرچ کن اگه متوجه نشدی بگو بهت توضیح بدم🙏🌷

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
کلا این سایت فقط باید حرفای خاله زنکی بزنی تا بیان نظر بدن😏منم تاپیک گذاشتم برای چله حق شناس کسی نظ ...

چجوریه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

چجوریه

گوگل سرچ کنین چون طولانیه.

اگه متوجه نشدین بگین براتون توضیح بدم🙏🌷

گوگل سرچ کنین چون طولانیه.اگه متوجه نشدین بگین براتون توضیح بدم🙏🌷

مرسی عزیزم

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

مرسی عزیزم

خواهش میکنم🌷