2821
2789
عنوان

هدف زندگی

25 بازدید | 7 پست

تاحالا فکر کردین از زندگیتون واقعا چی میخواین؟

جدا از خانواده و پول و تفریح و...

یه چیزی که بدونین واسه انجام اون اومدین تو این دنیا؟ الان دارین تو اون راستا زندگی میکنین؟

خل شدم هرچی فکر میکنم نمیدونم چیکار دارم میکنم با زندگیم همچین تجربه ای داشتین؟ چطوری کنار اومدین باهاش؟ چیکار کردین؟

🎼🎻🎧🎙️🎓📚👩🏻💻❤️🌻🐾🍫✈️⛸️🥋

اره میدونم ولی برا رسیدن بهش دارم تموم میشم

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

فک میکنم هدف اصلی یه جورایی معنویه. اینکه تو حس کنی چرا بدنیا اومدی چرا زندهای
و در کنارش اینکه زندگیت رو دلت میخواد به چی بگذرونی (یه هدف دنیوی منظورمه)
و آره. دارم سعی میکنم طوری که میخوام زندگی کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گاهی وقتا هدفامو از دست میدم یا وقتی جلو میرم دیگه هدفام انگار بی ارزش میشن واسم

مثلا قبلن دوست داشتم یه زندگی لاکچری پرپول و زیبا و قشنگ بسارم هرچی جلو تر رفتم بیشتر دلم خواست ارامش داشته باشم

الان به این رسیدم شاید بهتره کارهای خوب بهتری انجام بدم تا وجدانم اسوده تر باشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

فک میکنم هدف اصلی یه جورایی معنویه. اینکه تو حس کنی چرا بدنیا اومدی چرا زندهایو در کنارش اینکه زندگی ...

چجوری منم بفهمم چی میخوام از زندگیم؟

🎼🎻🎧🎙️🎓📚👩🏻💻❤️🌻🐾🍫✈️⛸️🥋

چجوری منم بفهمم چی میخوام از زندگیم؟

اول از همه یه خودشناسی عمیق لازمه و زیاد فکر کنی راجع به مسائل.

درباره هدف اصلی که چرا بدنیا اومدی خب معنویه. اگه مذهبی هستی، خب دین خیلی این مسائل رو جواب میده. اما مذهبی هم نباشی فرق نداره. درواقع اون هدف درونی رو پیدا کنی که به سمتش میخوای پیش بری. مثلا بخوام برای خودم بگم، به نظر من انسان بوده یه چالشه یه مسیره. تو مدام با خودت در حال چالشی، که با مشکلات مبارزه کنی، عیب هات رو برطرف کنی و در نهایت رشد کنی. شاید هدف این باشه که ویژگیهای خاص و مختص انسانی رو به کمال برسونی.

اما درباره هدف دنیوی، بنظرم چیزیه که اول با شخصیتت سازگاره و دوم در راستای ارزشهات هست. (مثلا اگه دلت میخواد به آدما کمک کنی، شاید شغلی مثل پرستاری بخوای انتخاب کنی) باید چیزی باشه که تو رو به هیجان بیاره، بخوای مدام بری جلو و در اون رشد کنی. و در نهایت بتونی خودت رو وقفش کنی.
در نهایت اینا چیزی نیست که از بقیه بپرسی یا بشه توی یه پیام جواب داد.