2821
2789
عنوان

رشد مو

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 19 پست
سرکه ولی باید طبعی باشه حالا یا سرکه سیب یا انگور

من سرکه سفید میزنم

طبیعی هم نیس والله ازین بشکه بزرگا تو افق کوروش

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

در ضمن بو هم برای من نذاره بعضیا میگن بو میده

نتیجش عالی بوده

مایعات زیاد بخور

دیگه چی؟

چقد کمکتون کنم😌😌

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریزشتون مگه در روز چقدره ؟

مثلا وقتی میرم حموم یکم میریزه یا شونه میزنم هم خیلی میریزه

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

من یک ساله بعد حمام یک سوم لیوان سرکه سفید و با یه بطری اب قاطی میکنم قبل بیرون آمدن از حمام میزیزم ...

الان دیگه ریزش ندارین ؟

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

الان دیگه ریزش ندارین ؟

خیلی کم