2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره گفت تایید کن ربات نیستی و..

چون ۳ ماه تو اینستا نرفتیم و یهو رفتیم خیلیارو ریات تشخیص داده هرکیو میبینم میگه پیجم پریده ولی نگران نباش کارایی که ازت میخواد و انجام بده برمیگرده

چه دروغ عجیبی بود اینکه گفتند همه چیز میگذرد،اما بعضی چیزها از آدم نمی گذرند.بعضی درد ها نمیروند،فقط آن قدر ساکت می شوند که خیال میکنی درمان شده ای.بعد یک شب،درست وقتی همه چیز آرام است،برمیگردند و چنان گلویت را می فشارند که میفهمی تمام این مدت، درد فقط منتظر فرصتی بوده است تا دوباره خودش را به تو ثابت کند.🙂💔

چون ۳ ماه تو اینستا نرفتیم و یهو رفتیم خیلیارو ریات تشخیص داده هرکیو میبینم میگه پیجم پریده ولی نگرا ...

دیروز انجام دادم هنوز بر نگشته صفحه ام سر جاشه ولی میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشه چند بار ویدئو آپلود کردم حتما باز فک میکنه رباتم 😭

دیروز انجام دادم هنوز بر نگشته صفحه ام سر جاشه ولی میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشه چند بار ویدئو آپلو ...

ویدیو هایی که فرستادی کامل ارسال شدن؟

۲۴ یا ۷۲ ساعت بعد برمیگردع همونلحظه برنمیگردونن که

چه دروغ عجیبی بود اینکه گفتند همه چیز میگذرد،اما بعضی چیزها از آدم نمی گذرند.بعضی درد ها نمیروند،فقط آن قدر ساکت می شوند که خیال میکنی درمان شده ای.بعد یک شب،درست وقتی همه چیز آرام است،برمیگردند و چنان گلویت را می فشارند که میفهمی تمام این مدت، درد فقط منتظر فرصتی بوده است تا دوباره خودش را به تو ثابت کند.🙂💔

واسه منم چند وقت پیش دوبار اینطوری شد ویدیو دو که فرستادم دو روز یا یروز بعد برگشت

واسه منم چند وقت پیش دوبار اینطوری شد ویدیو دو که فرستادم دو روز یا یروز بعد برگشت

من صفحه ام سرجاشه میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشه بر شما هم اینجوری بود چند بار ویدئو آپلود کردم نکنه فک کنه رباتم😥

اره یعنی امیدوار باشم بعضیا میگن برنمیگرده

تازگیا واسه خیلیا اینطوری شده و بعدش برگشته چند روز پیش هم یه کاربر گریه میکرد پیجم رفتهه واس اون گفتم برمیگرده برگشت😂

تازگیا واسه خیلیا اینطوری شده و بعدش برگشته چند روز پیش هم یه کاربر گریه میکرد پیجم رفتهه واس اون گف ...

خدا کنه برگرده واسه منم یه پیج دیگه ام زدم اونم گفت تایید هویت کن بیخیال شدم😭

من صفحه ام سرجاشه میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشه بر شما هم اینجوری بود چند بار ویدئو آپلود کردم نکنه ...

آره واسه منم اینطوری بود اینطوری فکر کنم امیدش بیشتره تا اینکه صفحه بپره

نه دیگه ویدیو رو فرستادی بررسی میکنه برمیگرده