2821
2789
عنوان

یک سوال

112 بازدید | 18 پست

سلام به همگی مخصوصا خانومای گلللللل حالتون چطوره صبحتون بخیر دوستان یه سوال واقعا چی میشه که یه نفر یه نفر دیگرو میذاره جزء کلوز فرندش به چه دلیل با اینکه زیادم زمان زیادی از فالو کردن نمیگذره منو یه خانمی دو هفته پیش که توی محل کارمه فالو کرد سریع برد کلوز فرند😑حس بدی میده انگار توی زندگی مردم نفوذ کردی🤣

خوشبحالت ک دغدغه ب این مهمی داری ک براش تاپیک زدی

😃دغدغه ام نیست فقط حس بدی داشت واقعا برام سوال پیش اومد منم مشکلات خیلی خیلی بزرگی دارم ولی دلم نمیخواد راجبشون تاپیک بزنم.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوشبحالت ک دغدغه ب این مهمی داری ک براش تاپیک زدی

تاپیک زدن صرفا به معنای دغدغه بودن اون موضوع برای ادم نیستااا

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

امیدوارم به فنا بری☺️

با دعای گربه سیاه بارون نمیباره عامو

سیحدیر 🤝🏻🤝🏻

اکانت واگذاری [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

اینکه توی کلوز فرند قرار میگیری یعنی اون شخص براش مهم نیست استوری هاشو ببینی ، ولی یه عده فوضول توی پیجش هستن که نمیخواد اونا ببینن چی میگذاره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خیلی چیز عادیه، چیز خاصی نیست که ذهنتون درگیر کرده باشه

همین که همجنس هستین و جنس مخالف نیستین، کافیه برای اینکه ینفر بخواد شما رو کلوزفرند بذاره. خیلی عادیه

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

خواهیم دید چه میشود

خواستم بگم ۲۰ شدم

همین😂😂😂😂

باهات دعواش شده؟

مردتیکه گفت ریاضیم خوبه

درخواستشو قبول کردم قبلا هم درخواست داده بود

بعد برگشت گفت من ساعت ۸ جلسه دارم

فقط میخواسته قبول کنم