2777
2789

خخخخخ

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی هم تو پیج ماماسایت بود

گفته بود که طبیعی و سزارین هر دو ادمو به مقصد میرسونه

ولی طبیعی مثل اینه که ادم با دوچرخه بره اروم اروم ، مسیرش طول بکشه ، خسته بشه ولی در نهایت از کارش لذت برده

سزارین هم انگار با ماشین رفتی زود رسیدی 

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

من میانبرشو بیشتر میپسندم

بازم میگم اونی که سزارین اختیاریو ممنوع کرده الهی 24 ساعت درد زایمان بگیره😥

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
من میانبرشو بیشتر میپسندم بازم میگم اونی که سزارین اختیاریو ممنوع کرده الهی 24 ساعت درد زایمان بگیر ...

خانما من دوستم شوهرش دوست نداره طبیعی بیاره به دکترش که گفته سزارین بشم دکتره گفت باید از دانشگاه عوم پزشکی مجوز بگیره .درسته؟؟؟

خانما من دوستم شوهرش دوست نداره طبیعی بیاره به دکترش که گفته سزارین بشم دکتره گفت باید از دانشگاه عو ...

اونجام بهش الکی الکی مجوز نمیدن

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

خیلی کار اشتباهیه که ممنوع کردن سز اختیاری رو 

بالاخره شاید واقعا کسی نخاد طبیعی بیاره بچشو حالا یکی شوهرش دوس نداره یکی بدزخمه یکی خیلی میترسه و....

تظاهر میکنم به زندگی کردن