2777
2789
دقیقا همینه سر همین که اعصابم واسه این چیزا نمیکشه سینگل موندم اعصاب مصاب ندارم😂

بهترین کاره بخدا چند روز پیش خیانت شوهر ابجیم الانم رل من والا پسرا کلن انگار هولی ذاتشون

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اصن اون یارو چه سگیه که انقد ب خودش اجازه میده اسی رو تحقیر کنه؟ برگشته ب اسی گفته نترس اکانتم فیکه ...

😐😐😐😐😐الکی!!!

این چه ربطی به زشتی کارش داره

اکانت فیکه

کسی ک کامنت گذاشته که خودشه

واقعا فکر کرده شاید با اکانت فیک یه آدم دیگه است

😐😐😐😐😐الکی!!!این چه ربطی به زشتی کارش داره اکانت فیکه کسی ک کامنت گذاشته که خودشه واقعا فکر کرده ...

اصلن گردن نمیگیره تا بهس گفتم کلی چرت پرت تحویلم داد اکانتم فیک ولی چشاس قشنگه دروغ نیست جای خواهرم میگم ب چشم خواهری عی مغزم داره منفجر میشه بهورت میشه حتی نگفت ببخشید گفت تو ذهنت مریضه من صرفا از چشماش تعریع کردم بعدم گفت ن قلبش قلبس پاکه کمک بچه ها بی سر پرست میکنه هعییب

اصلن گردن نمیگیره تا بهس گفتم کلی چرت پرت تحویلم داد اکانتم فیک ولی چشاس قشنگه دروغ نیست جای خواهرم ...

از این چرت و پرتی ها زیاد میگن کرد متاهل خائن هم میگه دلم سوخت براش یا خواستم کمک کنم کار خیر و..

کلن گردن نمیگیرن

ولی اگه بر عکس باشه تو به آقا با همون چشم برداری بگی به به چه مثلا سیکس بگی اگه گردنت رو نشکست همین فرد