2777
2789
بستگی به طرف مقابل داره یکی خیانت جنسی رو هم میبخشه یکی این کامنت رو هم نه

من حتی اگه این مورد ک اسی گفت رو ببخشم فراموش نمیکنم دیگه هیچوقت نمیتونم باهاش مثل قبل باشم تا اخر عمرم ازش دل چرکینم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من حتی اگه این مورد ک اسی گفت رو ببخشم فراموش نمیکنم دیگه هیچوقت نمیتونم باهاش مثل قبل باشم تا اخر ع ...

منم اعتقاد دارم خیانت یک نوع سبک زندگی هست

طرف این مدلی فکر میکنه زندگی میکنه و پیش میره

با گرفتن مچ و گفتن غلط کردم اون اصلاح نمیشه

منم اعتقاد دارم خیانت یک نوع سبک زندگی هست طرف این مدلی فکر میکنه زندگی میکنه و پیش میره با گرفتن مچ ...

دقیقا همینه سر همین که اعصابم واسه این چیزا نمیکشه سینگل موندم اعصاب مصاب ندارم😂

دنبال یه حرف دلخوشکونک هست بگیم پرداخت ببخشه و ادامه ی رابطه نمیخاد قبول کنه

اصن اون یارو چه سگیه که انقد ب خودش اجازه میده اسی رو تحقیر کنه؟ برگشته ب اسی گفته نترس اکانتم فیکه 😂