2821
2789
عنوان

فامیل کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 25 پست
اخه بی دلیل مارو دعوت نکرده!همه بودن من اضافی بودم؟؟سالها بدی کرد بهم ولی نمیدونسم تا این حد جشم دید ...

خب به هر حال موقعیت خوبی و انتخاب نکردی یه جوری بهش نشون دادی تو نخواستی مارو ببینی ولی ما منتظر بودیم به خاطر همین ناراحت شدیم

اگه واقعا مقصر اون بوده که نیازی نبود بهش زنگ بزنی باید شما بی محلش میکردید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعوت نکرده دعوتش نکنین دیگه فحش دادن نداره یه گله میکردین

بعد هم خواستین زنگ بزنین بهتر بود مادرتون زنگ بزنه هم خواهرش بود هم سنشون نزدیکه بهم فرض کن دختر خالت زنگ بزنه به مادرت فحش بده!

بعد نمیشه که خاله و فامیل پدری بی دلیل با شما قهر کنن وقتی همه با شما مشکل دارن شاید مشکل از شما باشه

قاتل عفونت های باکتریایی

دیگ رفتمگفتم🤣خالی شدم

بسیار کار بدی کردی

یه کاغذ برمیداشتی هر چی دلت میخواست توش مینوشتی

بعد نوشته هاتو میخوندی

یه بار

دوبار

ده بار

هر جاییش هم فکر میکردی ایراد داره اصلاح میکردی و میخوندی

لنقدر میخوندی تا کاملا تخلیه میشدی

بعد تمام حس عصبانیتت فروکش میکرد بدون اینکه رفتار عجولانه ای مرتکب شده باشی

آخر هم کاغذ رو پاره میکردی و میریختی دور

دفعه بعد از دست هر کی عصبانی شدی فورا گوشی رو برندار و فحش کشش کن

این کار رو انجام بده

خدای خوبم، بخاطر لطف و مهربونی که در حق من و همسرم کردی، و بعد از چهارده سال بهمون بچه دادی بی نهایت متشکرم، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله 

یا اگه حوصله نوشتن نداری

صداتو ضبط کن و چندین بار گوش بده

خدای خوبم، بخاطر لطف و مهربونی که در حق من و همسرم کردی، و بعد از چهارده سال بهمون بچه دادی بی نهایت متشکرم، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله 

کافر همه را به کیش خود پندارد😂

واسه یه دعوت نکردن اینجوری زنگ زدی فحش کش کردی بهشون

بجای تاپیک زدن یکم بشین به کارای بدت فکر کن ببین چیکار کردین که ارزش خودتونو مثل این موضوع پایین اوردین

فقطم هرکاری میکنین قبول نکنین که مقصرین

✨️🖤

هم فامیل پدری هم مادری باهاتون قطع رابطه ان بعدشم جون دعوتتون نکرده فحش کشش کردی !!!!!!بنظرت چرا همه باشما بدن ؟؟؟؟؟

شما خوبین همه بدن عجججببب

آقایون کثافتی ک درخاست میدی خیال مادر خواهر خودت نکن قبول نمیشع درخاستت