خالم عروسی کرده مارو دعوت نکرده همه دعوت بجز خانواده ما ینی غریبه ترین آدمام دعوت بودن عروسیش ذاتا چتدین ساله بی دلیل ارتباط شو قطع کردخ منم زنگ زدم فحش کشش کردمم ب نطرتون کار درستی کردم؟دلم شکست اخه میگم خدایا جواب اینارو کی میدی خانواده پدریمم بی دلیل قهرن باما خدایی کی جواب بدی هاشونو میگیرن بجام بودیو چیکار میکردید کدوم خاله عروسیش بجه خاهرشو دعوت نمیکنه با خواهرشو ولی بقیه خواهراشو میکنع؟؟؟؟؟
نه اشتباه کردی بی محلی و نادیده گرفتن بهترین انتقامه
🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون
من رابطم با خالم خوبه به خاطر همین میدونم واقعا شاید برات سخت باشه این قهر و دعوا ولی چرا اینکارو کردی خب تو هم عروسی کردی دعوت نکن یه جوریه زنگ بزنی بگی چرا عروسیت مارو دعوت نکردی انگار خیلی برات مهم بوده غرور خودتو و خانوادتو حفظ کن
من رابطم با خالم خوبه به خاطر همین میدونم واقعا شاید برات سخت باشه این قهر و دعوا ولی چرا اینکارو کر ...
اخه بی دلیل مارو دعوت نکرده!همه بودن من اضافی بودم؟؟سالها بدی کرد بهم ولی نمیدونسم تا این حد جشم دیدن منو نداره متم گفتم واس بار اخر پروندشو ببندم حرفامو ولی بگم
ببخشید ولی فکر نمیکنی شاید مشکل از شما باشه نمیشه که همه پدری و مادری بی دلیل باهاتون بد باشن الآنم ...
مادری بد نیستن پدری بدن ک کلا دو سه نفرن جمعیت زیادی ندارن و از تولد پدرم مادرش دوسش نداشته و این دوست نداشتن بماهم سرایت کرده بی دلیل مارو نفرت دارن ازمون منم بعد سالها سکوت فحش دادم