2821
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 32 پست
این دیگه از اون عوضیا بوده ترو خدا چند وقت با این بی شرف بودی؟ میدونی چرا گریه ات نمیاد چون تو شکی ا ...

۵-۶ ماه

واقعا تو شک ام

کسی که بهم پریروز گفت خوش شانس منم که پیدات کردم و کای حرفای دیگه میاد ذینو میگه من چجوری به خودم بفهمونم ذین عمون ادمه که اخه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۵-۶ ماهواقعا تو شک ام کسی که بهم پریروز گفت خوش شانس منم که پیدات کردم و کای حرفای دیگه میاد ذینو می ...

پوچچچ نننننن پوچچچچ اگ میخوای ضربه نخوری و ادمای چرت نیان سمتت قید مجازی رو بزن زوم باش رو خودت درست ورزشت ایندت اعتماد به نفست میبینی ی ادم درست حسابی خدا میاره تو زندگیت

بمونی تو مجازی و...... اعتماد ک هیچی همه چیتو ازت میگیرن

حرفاش برا این بود ب خودش ثابت کنه مبتونه با چارتا دورغ بدستت بیارع و بسسس

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

پوچچچ نننننن پوچچچچ اگ میخوای ضربه نخوری و ادمای چرت نیان سمتت قید مجازی رو بزن زوم باش رو خودت درست ...

مرسی از کمکتون وافعا همینه فقط تمرکز رو خودم از این به بعد

دقیقا فکرمیکرد میتونت یه فضایی میذاره جالا هر موقع خوشش اومد برمیگرده انتظار اینو نداشت من بگم تموم تا همیشه

حس میکنم خیلی ناراحتیمو فهمید

ولی بازم خوشحالم حرفتمو زدم

جثری حرف میزد و رفتار میکرد انکار اسمون باز سده من افتادم پایین و انبدر علاقه نشون میداد و راستش تغییر رفتارشو چیزی نمیدونم جز اومدن ادم جدبد تو زندگیش

خاک بر سرشون وقتی ادم نیستن رندکی یکی دیگه رم داغون میکنن

تا الانم صد نفر بهم پیشنهاد دادن ولی همرو رد کردم نمیدونم چرا چشمم غیر از این نکبت هیچکسو نمیبینه

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

اشتباهه خودت میگی نابود میشی اخ کخ امشب خیلی ناراحتم کاش اینجوری نمیشد

من دیگه نمیخوام وارد رابطه بشم چون یه بار عاشق شدم برای هفت پشتم بس بود چند ساعت تو اتاق فقط گریه کردم

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

تا الانم صد نفر بهم پیشنهاد دادن ولی همرو رد کردم نمیدونم چرا چشمم غیر از این نکبت هیچکسو نمیبینه

یجوری بره گم شه که با هر کی میخواد باشه اونو گول بزنه از من دور باشه فقط