2821
2789
عنوان

کیا بیدارن 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 61 پست
وای خدا خیلی ناجور شد🤣🤣🤣

😂😂😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه نهایی نهم هم برگزار میشه؟!شنیده بودم براساس عملکردتون در طی سال تحصیلیه اخه

اره مجازی برگزار میشه ولی معلما سوال میگیرین از نهایی پارسال ۱۰ نمره عمکلرد ۱۰ نمره هم مجازی

سوالتشون خوبه ولی ۲۰ سوال میدن تو ۱۰ دقیقه اخهع کی اینجوری زمان میده🤨

این خاطره و سوتی هم واسه مجردیم بود

خونمون مهمون داشتیم و خواهرم که از من بزرگتره پاشو دراز کرده بود منم چند بار بهش گفتم زشته پاتو جمع کن اما اهمیت نداد تا اینکه اعصابم خرد شد گفتم نمیبینی این همه ادم تمرگیدن تو پاتو دراز کردی🤣🤣🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

پیش بابام سر سفره حرف بدی زدم

واقعا شرمنده تم اینو میگم

داداشم انداخت سر زبونم

من دختر معدبی بودم

گفتم ک...ر ..

بعد کل سفره ساکت شد

بابام چند دقیقه همینجوری زل زده بود بهممم

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

اره مجازی برگزار میشه ولی معلما سوال میگیرین از نهایی پارسال ۱۰ نمره عمکلرد ۱۰ نمره هم مجازی سوالتشو ...

اره خب کمه زمانش ، اما در نظر بگیر مجازیه ، دست بچه ها برای تقلب باز تره نسبت ب حضوری

امیدوارم امتحانتو عالی بدی..

Clocks show time, and time shows People...!