2821
2789
عنوان

کیا بیدارن 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 61 پست

یه بار اقا بود کافینت داره معلمم هست بعد اقا این رفتارش با من خیلی فرق داره یکم معذبم

بعد من رفتم برا ثبت نام کنکور پسر خالم ثبت نام کرده بود هااا ولی مامانم گفت بریم ممکن اشتباه ثبت نام کرده باشت

منم رفتم برا اینکه زشت نشه گفتم خودم ثبت نام کردم گفت رمز عبورت بخون گفتم نمیدونم گفت چطور وند ساعت نیست ثبت نام کردی بعد یکی اومد شماره خواست منم نا خوداگاه شمارش که حفظ بودم خوندم وایییی خیلی بد بود

تو چشماش قشنگ میشه دید تو که رمز بلد نبودی چطور شماره منو بلدی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تو رختخوابم

باید زود بخوابم چون صبح نوبت دندونپزشکی دارم

سوتی من واسه چند سال پیشه...دوست شوهرم اومده بود خونمون ...منم میوه شستم و توت فرنگی هم روی میوه ها بود

بعد از چند دقیقه که نشسته بود و چیزی نمیخورد

تعارفش کردم که میوه برداره...هول شدم گفتم اقا محسن توالت فرنگیش خوشمزه س ...بخور😩😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه بار با عمم رفته بودیم فیلم بزنیم سر فلش فروشنده گفت فیلم غیر مجاز هم تازه اومده خودم و عمم برگشتیم گفتیم نه این چه حرفیه و فلانو... طفلی فروشنده برگشت گفت اسم فیلم غیر مجازه همونطور که رفتیم داخل همونجور برگشتیم😂

ها

میدونم خیلی بد توضیح دادم.

ولش کن اصن

برا عشقم ذذوق دارم خوابم نمیبره

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲

منننن چون فردا امتحان دارمدارم میخونم😭😭خواب دارم گردن درد دارم تمام نمیشه ۱ درس مونده حوصله ندارم ...

رشتت چیه ؟ چند سالته؟

پاشو برو یه شات قهوه بزن ، ب امید خدا پاسی

Clocks show time, and time shows People...!

من یه استاد سوتی ام دوستم زنگ زده بود گفت سلام من گفتم اره من خوبم گفت من که هنوز هیچی نگفتم خندید غش کردم

یکبار سر کلاس بجای بگم تجدید نظر کنید تو این حرفتون به دبیر گفتم تجدید فراش کنید🤣

یکبار رفتم ب دوستم گفتم فلانی بیا این مشاوره دهنت مارو سرویس کرد بیا برو هی اسمت صدا میکنه گاوه زنه مشاورم دقیق پشتم وایستاده بود به ته پته افتادم گفتم سلام میگم الان بیاد داشتم به این میگم دهنت مارو سرویس کرد نمیتواستم جمع کنم قرمز شدم