2777
2789
عنوان

✂️قطع لینک✂️

143 بازدید | 9 پست

✂️قطع لینک✂️

اینجانب با همسر و فرزندانم و عزیزانم

با نام و یاد خداوند با تمام وجودمان و همه ی بدنهایمان از ابتدای خلقتمان تاکنون در همه ی ابعاد هر گونه جادو،طلسم،سحر(افسون)،دعا،نفرین،تهمت،غیبت،بدگویی،که از سمت تاریکی و نیروهای بعد ۴ توسط کلمات جملات،آوا و اصوات در متن های کتاب،سخنرانی ها تصويرهاي روي اسكناس ها و سكه ها در آب ها نوشيدني ها و غذاها،فیلمها، فایل های صوتی یا تصویری یا هر فرکانسی که از آن اطلاعی نداریم چه بصورت مکتوب،شفاهی احساسی یا افکار،دیداری و شنیداری که وارد حوزه انرژیکی ما شده

و باعث هیپنوتیزم شدن ذهن ما و یا دیگر بدنهایمان و بلاک شدن انرژیهای آزاد ما انسانها و موجودات زنده در زمین جهت خدمت به تاریکی صورت گرفته و ما را از اختیار و انتخاب آزاد خود به عنوان وجودی از خالق حقیقی خارج نموده،هم اکنون تا همیشه باطل و با همه ی انها لغو قرارداد اعلام می کنیم و همچنین فرمان خروج تاریکی و خروج انرژی های مخرب چشم زخم را از تمام وجودمان و سیاره ی زمین و ساکنان آن میدهیم ما هم اکنون آزاد و رها هستیم در نور،شادی و عشق می درخشیم و به نور خدمت میکنیم.ما هستیم آنکه هستیم.ما خواستیم و شد،سپاسگزاریم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com