2821
2789
عنوان

دختره ی اسکل

194 بازدید | 28 پست

بمن میگه توبمن حسودی میکنی درصورتی که تاقبل اینکه عین دیوونه ها بهم بپره(متاسفم بخاطر لحنم ولی دقیقا همینطوری وجلوپسرا میخواست منو خورد کنه جلواونا که خودش بره بالا مثلا) اصلا متوجهش نبودم .دلیل اینهمه کینه ازش اینه دلش میخواد تمام پسرای دانشگاه فقط هول ایشون باشن .ربطشو نمیفهمم ولی تودعوا که اصلا نه من شروع کننده بودم نه طرف صحبتم بود یهو گفت من پسرا دنبالمن و توکفمن وبهم پیشنهاد میدن کاملا بی ربط اینو گفت .عزیزم تمام پسرای دنیا برای تو فقط دست از سرما وردار .بنظرتون چشه؟پیش اومده براتون

مگه میشه رویا رو از ما گرفت؟مگه میشه این آرزوهاروکشت🦋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جنس ارزون زیاد خریدار داره

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

جنس ارزون زیاد خریدار داره

ببین ازاوناس که فکر میکنه بقیه خوشگل باشن ازخوشگلی اون کم میشه

منم پیشنهاد و توجه روم زیاده اونم میدونه و عقده گرفته

میگفتی اره جنس ارزون طرفدار زیاد داره دم دستی بودن هم مگه حسادت داره؟

اون ازم متنفره و بنظرم خودش بهم حسودی میکنه چون خیلی بیربط گفت توبمن حسادت میکنی و همه دنبال منن

ببین ازاوناس که فکر میکنه بقیه خوشگل باشن ازخوشگلی اون کم میشه منم پیشنهاد و توجه روم زیاده اونم مید ...

کمبود توجه و محبت داره انگار یه ریز پیکمی ام میزنه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

ببین ازاوناس که فکر میکنه بقیه خوشگل باشن ازخوشگلی اون کم میشه منم پیشنهاد و توجه روم زیاده اونم مید ...

خدا کمکش کنه کاش. خیلی درون خودش درگیره که اینجوری واکنش بیرونی نشون داده. به چشم بیمار و گرفتار نگاش کن و به خودت نگیر.

کمبود توجه و محبت داره انگار یه ریز پیکمی ام میزنه

بشدت پیک می و دوس داره همه عاشقش باشن وبراش بمیرن .همه ی پسرای دانشگاه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز