2777
2789
عنوان

لر و بختیاری

209 بازدید | 38 پست

دوستان من نمیدونم چرا راجع به مسائل خیلی ساده باید بحث کنیم یا حرص بخوریم.

یه عده نهچندان کم میگن بختیاری ها لر نیستند یا لک ها لر نیستند یا بروجردی ها لر نیستند!!!

من اصلا دوست ندارم بحث پیش بیاد ولی این افراد با اطلاعات غلط دارن بحث بوجود میارن !! نه من و امثال من.

وقتی تاریخ،ایل بختیاری و ایل لک و ایل ثلاثی رو جزو قوم لر معرفی کرده برا چی یسریا میگن ما بختیاریم با لر فرق داریم !! ما بروجردیم فارسیم!! ما لکیم لر نیستیم !!

لر که به معنای خرم آباد نیست لر یعنی :لک،مینجایی،ثلاثی،بویری،لیراوی،بختیاری،ممسنی و...

تمام طوایف قوم لر،یک ریشه دارن فقط گویش ها و لباس ها متفاوته رقص ها متفاوته

توی تمام اقوام تفاوت وجود داره ولی یک قومن دلیل نیست چون زبان و رقص ولباس متفاونه هرکس قوم جدا تشکیل بده !!

زنده باد لر زنده باد ایران زنده باد تمام اقوام ایرانی

تشکر🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی هم عالی

یه داستانیم بود که ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ماهی میگه اگه بری میمیرم آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج میره سمت موج موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی ولی ماهی در نبود آب مرده من برای او او برای آن

من یه خانمی بروجردی میشناسم فامیلش گودرزی میگفت ما لر نیستیم فارسی هم صحبت میکرد، همسرم گفت دروغ میگه لر هستن ...آخه چرا باید دروغ بگن چرا اصالت خودشون رو انکار میکنن مگه فارس بودن چیز خاصیه😐

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

من بختیاریم

همیشه میگم لرم بعد میگن لرستان؟ بعد میگم نه خوزستان

در نتیجه دیگه از همون اول میگم بختیاری

وگرنه حرفتون درسته اما پیش فرض ادما از لر، لر لرستانه

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

هرکسی باید به اصالتش افتخار کنه

همه و همه

زنده بال ایل خومو😎

پاینده ایران

به امید روز های خوب🙏🌹

سامان هستم کادر آزمایشگاه_سوال آزمایشگاهی داشتید در خدمتم🙏🌹

چون بختیاری با لر فرق دارهدرست میگن

بختیاری لباس وگویشش فرق داره!!! هزار تا کتاب تاریخی بختیاری و لکو ایلی از لر معرفی کرده هرچند شماها اکثرا بختیاری نیستید وهدف اختلافه

من بختیاریمهمیشه میگم لرم بعد میگن لرستان؟ بعد میگم نه خوزستاندر نتیجه دیگه از همون اول میگم بختیاری ...

حالا لرستانم نه.بهتره اول اسم قوم رو بیاریم بعد ایل یا حداقل اسم ایل رو جدا نیاریم.انقدر گفتیم من لکم من بختیاریم من بویریم هرکدوم از اینا داره تبدیل به یک قوممیشه

بگیم لرِ بختیاری بگیم لرِ لک بگیم لرِ بویری بگیم خیبر لرتباران

بختیاری لباس وگویشش فرق داره!!! هزار تا کتاب تاریخی بختیاری و لکو ایلی از لر معرفی کرده هرچند شماها ...

عزیزم با افتخار من بختیاریم بهمون میگن لر بزرگ🤩😍

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

من یه خانمی بروجردی میشناسم فامیلش گودرزی میگفت ما لر نیستیم فارسی هم صحبت میکرد، همسرم گفت دروغ می ...

فارس و لر دو قوممحترم هستند دلیل اینکهپانفارس در بروجرد زیاد شده و یا دنبال جعل هویت بروجرد هست چون بروجرد قبلا شهر مهاجرتی بوده و خیلی از عزیزان فارس میومدن اونجا ولی پانفارس از این قضیه سو استفاده کرد و جعل کرد اونجا رو و دلیل دیگشم متاسفانه بعضی از خرم ابادیاست که بی دلیل و از روی طنز گویش و رفتارای لرای بروجردیومسخره کردن و باعث اختلاف شدن

به منم میگن لر نیستی ولی هستمهر چی لرستان زندگی کنه لره

چهار محال وبختیاری،کهگیلویه و بویر احمد،خوزستان،،لرستان،،ایلام،بخشایی از اصفهان،بخشایی از فارس،بخشایی از مرکزی،بخشایی از همدان،بخشاییی از بوشهر لرتبار و مناطق لرنسین هستند و هر ایل و کویش یک جا زندگی میکنه اما همه لرن