2821
2789
عنوان

لر و بختیاری

65 بازدید | 26 پست

دوستان من نمیدونم چرا راجع به مسائل خیلی ساده باید بحث کنیم یا حرص بخوریم.

یه عده نهچندان کم میگن بختیاری ها لر نیستند یا لک ها لر نیستند یا بروجردی ها لر نیستند!!!

من اصلا دوست ندارم بحث پیش بیاد ولی این افراد با اطلاعات غلط دارن بحث بوجود میارن !! نه من و امثال من.

وقتی تاریخ،ایل بختیاری و ایل لک و ایل ثلاثی رو جزو قوم لر معرفی کرده برا چی یسریا میگن ما بختیاریم با لر فرق داریم !! ما بروجردیم فارسیم!! ما لکیم لر نیستیم !!

لر که به معنای خرم آباد نیست لر یعنی :لک،مینجایی،ثلاثی،بویری،لیراوی،بختیاری،ممسنی و...

تمام طوایف قوم لر،یک ریشه دارن فقط گویش ها و لباس ها متفاوته رقص ها متفاوته

توی تمام اقوام تفاوت وجود داره ولی یک قومن دلیل نیست چون زبان و رقص ولباس متفاونه هرکس قوم جدا تشکیل بده !!

زنده باد لر زنده باد ایران زنده باد تمام اقوام ایرانی

تشکر🙏🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی هم عالی

آدمی به مرور آرام می گیرد،بزرگ می شود،بالغ می شود و پای اشتباهاتش می ایستد،آنها را به گردن دیگران نمی اندازد و دنبال مقصر نمی گردد.گذشته اش را قبول می کند،نادیده اش نمی گیرد و اجازه می دهد هر چیزیکه بوده در همان گذشته بماند.آدمی از یک جایی به بعد می فهمدکه از حالا باید آینده اش را از نو بسازداما به نوعی دیگر می فهمد که زندگی یک موهبت است،یک غنیمت است، یک نعمت است ونباید آنرا فدای آدم های بی مقدار کرد.

من یه خانمی بروجردی میشناسم فامیلش گودرزی میگفت ما لر نیستیم فارسی هم صحبت میکرد، همسرم گفت دروغ میگه لر هستن ...آخه چرا باید دروغ بگن چرا اصالت خودشون رو انکار میکنن مگه فارس بودن چیز خاصیه😐

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

من بختیاریم

همیشه میگم لرم بعد میگن لرستان؟ بعد میگم نه خوزستان

در نتیجه دیگه از همون اول میگم بختیاری

وگرنه حرفتون درسته اما پیش فرض ادما از لر، لر لرستانه

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

هرکسی باید به اصالتش افتخار کنه

همه و همه

زنده بال ایل خومو😎

پاینده ایران

به امید روز های خوب🙏🌹

سامان هستم کادر آزمایشگاه_سوال آزمایشگاهی داشتید در خدمتم🙏🌹

چون بختیاری با لر فرق دارهدرست میگن

بختیاری لباس وگویشش فرق داره!!! هزار تا کتاب تاریخی بختیاری و لکو ایلی از لر معرفی کرده هرچند شماها اکثرا بختیاری نیستید وهدف اختلافه

من بختیاریمهمیشه میگم لرم بعد میگن لرستان؟ بعد میگم نه خوزستاندر نتیجه دیگه از همون اول میگم بختیاری ...

حالا لرستانم نه.بهتره اول اسم قوم رو بیاریم بعد ایل یا حداقل اسم ایل رو جدا نیاریم.انقدر گفتیم من لکم من بختیاریم من بویریم هرکدوم از اینا داره تبدیل به یک قوممیشه

بگیم لرِ بختیاری بگیم لرِ لک بگیم لرِ بویری بگیم خیبر لرتباران

بختیاری لباس وگویشش فرق داره!!! هزار تا کتاب تاریخی بختیاری و لکو ایلی از لر معرفی کرده هرچند شماها ...

عزیزم با افتخار من بختیاریم بهمون میگن لر بزرگ🤩😍

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

من یه خانمی بروجردی میشناسم فامیلش گودرزی میگفت ما لر نیستیم فارسی هم صحبت میکرد، همسرم گفت دروغ می ...

فارس و لر دو قوممحترم هستند دلیل اینکهپانفارس در بروجرد زیاد شده و یا دنبال جعل هویت بروجرد هست چون بروجرد قبلا شهر مهاجرتی بوده و خیلی از عزیزان فارس میومدن اونجا ولی پانفارس از این قضیه سو استفاده کرد و جعل کرد اونجا رو و دلیل دیگشم متاسفانه بعضی از خرم ابادیاست که بی دلیل و از روی طنز گویش و رفتارای لرای بروجردیومسخره کردن و باعث اختلاف شدن

به منم میگن لر نیستی ولی هستمهر چی لرستان زندگی کنه لره

چهار محال وبختیاری،کهگیلویه و بویر احمد،خوزستان،،لرستان،،ایلام،بخشایی از اصفهان،بخشایی از فارس،بخشایی از مرکزی،بخشایی از همدان،بخشاییی از بوشهر لرتبار و مناطق لرنسین هستند و هر ایل و کویش یک جا زندگی میکنه اما همه لرن