2821
2789
عنوان

طلاق دوستم

165 بازدید | 19 پست

سلام برای یکی از دوستان نزدیکم میپرسم

دوستم دوبار طلاق گرفته دیدتون نسبت به این موضوع چیه میتونه دوباره ازدواج کنه یا خانواده ی طرف میتونن قبول کلا کلا اگه یکی از اعضای خانوادتون بخواد با همچین کیسی ازدواج کنه نظرتون چیه

🥲😔😔

متاسفانه نظرشون بده بارها تاپیک زدن گفتن زنه میخواد خودشو بندازه به برادرمون فلانمون مطلقه شیطان صفت الانم تاپیکش تو پربازدیده

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازدواج ک میکنه ولی اگه شانس داشته باشه ازدواج خوب

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

ولی واقعا بعضی از موارد تقصیر خود طرف نیست واقعا ازدواج هندونه در بسته است واقع دوست من تو دوتا طلا ...

مشکلش چی بود؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

🥲😔😔متاسفانه نظرشون بده بارها تاپیک زدن گفتن زنه میخواد خودشو بندازه به برادرمون فلانمون مطلقه شیط ...

ولی واقعا بعضی از موارد تقصیر خود طرف نیست واقعا ازدواج هندونه در بسته است واقع دوست من تو دوتا طلاقش بنده خدا تقصیری نداشته

ربطی ندارد طلاق یک گزینه مرحله از زندگیه نکر اینکه طرف یا خونوادش بددل بدبین بدذات باشند

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ولی واقعا بعضی از موارد تقصیر خود طرف نیست واقعا ازدواج هندونه در بسته است واقع دوست من تو دوتا طلا ...

انشالله هر کس قضاوت میکنه سرش بیاد و میادم شک نکن

من خودمم دارم طلاق میگیرم و گیر یه قوم عجوج مجوج افتاده بودم کلی حرفم شنیدم و خواهم شنید

خدا رحم کنه بهم من تواناییشو ندارم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

اتفاقا تقصیر خودش بوده کسی که بدون شناخت کامل فقط برای رفع نیاز ازدواج کنه حقشه کارش به جدایی بکشه...مطمئن باش ازدواج سوم هم کارش به طلاق میکشه

خوشم میاد طلاق نگرفته فکر ازدواجه... دختر مجرد خونه آنقدر اعتماد بنفس نداره این بنده خدا داره..واقعا چه اپشنی تو خودش دیده؟؟؟؟

چرادوبارجداشده

شوهر اولش خیانتکار بوده و میگفته من نمیخواستم و جلوی دوستم راحت خیانت میکرده چون دوستم سر و سادست مثل دخترای امروزی نیست ولی آدم فوق العاده ایهه دومیه خیلی دست بزن داشته عصبی بد دل حتی نمیتوانست دو کلومم باهاش حرف بزنه قشنگگ معنی بی اعصاب رو واسه من یکی که دور از زندگیشان بودم معنا میکرد یه کلمه باهاش حرف میزد بهاره رو قشنگگ به غلط کردن مینداخت