2777
2789
عنوان

ازدواج

72 بازدید | 9 پست

سلام من یه خواستگار داشتم قد۱۸۵ خوشتیپ خانواده دار خواهر نداشت وصع متوسط تحصیلکرده کارمند خیلی خیلی عاشقم بود و هس و خیلی دست و دلباز تو ی دیت ۳۰هزینه کرد ولی ی مشکل داست اروم و کم حرف ک خودش میگف اوایلش اینجورم تا حالا دیت نرفتم

ولی من چون پر جنب وجوش بودم با تصمیم خودم و خانواده مجواب منفی دادم حتی نه گفتم اشک و تو چشاش دیدم

و هی پیام داد منم بهش ...و بلاک

بنطرتون کارمون درست بوده؟؟؟کجاش استباه بود

خانواده ممیگن بهترین کار جواب منفی بود

وای سنیدم دوستان اشنایان پسره گفتن دختره لیاقت تو نداشت قطعا

یعنی فقط چون کم حرف بوده شما و خانواده ات ردش کردین؟؟

اگر واقعا تنها دلیل تون همین بوده خیلی غیر منطقیه

مردی خدمت امام حسین(ع) رسید و عرض کرد:《من مردی گناهکار هستم و نمیتوانم خود را در برابر معصیت نگه دارم؛ مرا پند و اندرزی بده.》امام حسین(ع) فرمودند:《پنج کار را انجام بده؛ سپس هر گناهی که میخواهی بکن:》اول: از روزی و رزق خدا نخور، هر گناهی میخواهی بکن. دوم: از ولایت و قلمرو حکومت خدا خارج شو، و هر گناهی میخواهی بکن. سوم: جایی را پیدا کن که خدا تو را نبیند، هر چه میخواهی گناه کن. چهارم: وقتی ملک الموت(فرشته مرگ) برای گرفتن جان تو آمد، او را از خودت دور کن(جان نده)، سپس هر گناهی میخواهی بکن. پنجم: وقتی مالک دوزخ (نگهبان جهنم) تو را داخل آتش کرد، وارد نشو، پس هر گناهی مایلی انجام ده. آقا سلام... باز منم، یک دل سیاه♡بار گناه آورده ام و روی رو سیاه♡حاجت به لب ندارم و درمانده ام حسین♡جز یک بلیت کرب و بلا و یک نگاه.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.اللهم عجل لولیک الفرج.🇮🇷🫀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه از ظاهرش بدت اومده بود اره خب باید جواب منفی میدادی

ولی میگی مشکلش فقط کم رو بودنشه شاید واقعا راست بگه بنده خدا منم خودم قرار اول روم نمیشه خیلی حرف بزنم

عجیبه که خانوادتون هم موافق بودن با رد کردنش حتما چیزای دیگه ای بوده

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم