2821
2789
عنوان

افسردگی

47 بازدید | 17 پست

سلام

بخاطر حملات پانیک رفتم دکتر گفت هم پانیک داری هم آگورافوبیا و هم افسردگی

دارو داده میترسم مصرف کنم بدتر بشم عادت کنم به دارو

برای درمان افسردگی چکار کنم تجربه ای دارید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودتو مشغول کن اگرم تاثیری نداشت که مجبوری دارو مصرف کنی

از کجا فهمیدی پانیک میشی دکتر اعصاب بری همیشه روت یه عیب میذارن و بهت قرص میدن تا جایی که میتونی مصرف نکن

خودتو مشغول کن اگرم تاثیری نداشت که مجبوری دارو مصرف کنیاز کجا فهمیدی پانیک میشی دکتر اعصاب بری همیش ...

جاهای شلوغ پرسروصدا فضاهای بسته اینجوری میشم تپش قلب خیلی شدید سرگیجه گرگرفتگی لرزش بدن تنگی نفس شدید خدا براهیچ کس نیاره حال خیلی بدیه

چکاپ هم میدادی خوب بود ،بعضی موارد جسمی هست علایم اختلالات روحی ایجاد میکنن و تاثیر گذارند

مثلا کمکاری تیرویید میتونه علایم اضطرابی ایجاد کنه یا کمخونی میتونه علایم افسردگی همچنین کمبود یسری املاح و ویتامینها...

جاهای شلوغ پرسروصدا فضاهای بسته اینجوری میشم تپش قلب خیلی شدید سرگیجه گرگرفتگی لرزش بدن تنگی نفس شدی ...

وای چقدر سختتت

انشاءالله زود خوب میشی گلم بهش فکر نکن بدتر میشی

طبق دستور پزشک داروهاتون رو مصرف کنید. یه واقعیت خیلی خیلی خیلی تلخ و سخت بهتون بگم که میدونم انجامش بشدت سخته....

جدای از مصرف دارو، تنها راه غلبه بر پانیک، قرار گرفتن آروم و تدریجی در همون شرایطی هست که باعت ایجاد حمله پانیک میشه. میدونم واقعا انجامش سخته، ولی قدم به قدم در کنار مصرف دارو میشه...

کاربر آقا هستم..