2821
2789
عنوان

کار کردن بچه

495 بازدید | 84 پست

سلام

خانما تاپیک قبل گفتم دخترم میخواد بره سرکار

الان یه ۴،۵روزی هست میره

یه مرغ و ماهی فروشیه از اشناهاست حالت فروشگاه زنجیره ای بزرگه

ساعت کاریشم ۱۲ ساعته

دختره منم بچه ی تنبلی نیست همین توی خونه هم بیکار نیست کار کنه

ولی میگه اونجا سختمه حتی تعطیلی هام مغازش تعطیلی نداره فقط یه تعطیلی در میون میتونن نیان که اونم واسه این هفته چون اوله کارش بود رفت

چیکار کنم چی بگم بهش اینقدر غر غر نکنه

از بس ۲ شب پیش غر زد دیگه کنترلمو از دست دادم

باید چند ماه کار کنه اونجا بخواد هر روز بیاد بره رو اعصابم نمیکشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت تا حالا ۱۲ ساعت کار کردی که از بچه توقع داری خسته نشه؟

بله کردم حتی بیشتر

من کارم جوری بود هنوزم هست البته که علاوه بر ساعت کاریم که بیرون بود داخل خونه هم باز درگیرش بودم

حالا الان یکم از حجمه کاریم به یکسری دلایل کم کردم

ولی قبلا با بچه کوچیک هم کار کردم هم درس خوندم هم خونه داری کردم

من 24 ساله م نمیتونم 12 ساعت یه لنگه پا وایسم از بچه چه انتظاری دارین؟ بچه وقت کارکردنش نیست اونم به این شکل! حوصله ش سر میره یه کلاس ورزشی، زبانی، هنری ثبت نامش کنین

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

مرغ و ماهیی فروشی مناسب یک دختر نیست محیط کاریش سنگین اذیت میشه خب بره تو مزون و لباس فروشی اینا کار ...

الان تو ذهنتون میدونم چیه

ولی اونجوری نیست

اکثرا خانوما بجز اونایی که خورد میکنن گوشتارو

قسمت بسته بندی و صندوق و نمیدونم تمیزکاری و اینا همه خانومن

نباید بچه ۱۳ ساله رو ۱۲ ساعت بفرستی سرکار وقتی کارت از ریشه غلطه چه توقعی داری شما مادرش هستی هرچی هم کار کرده باشی به خودت مربوطه از رفتاراش معلومه مجبوره بره شما که نمیتونی حمایت کنی چرا بچه دار شدی حداقل تا ۱۸ سالگیش خرجش رو بده خودش هنوز بچه هست

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نباید بچه ۱۳ ساله رو ۱۲ ساعت بفرستی سرکار وقتی کارت از ریشه غلطه چه توقعی داری شما مادرش هستی هرچی ه ...

شما اگه راه حلی نداری دیگه اینجوری هم حرف نزن

اختیاره بچموکه دارم

خب سنگینه دیگه عزیز من

حداقل بفرستیدش یه جا که ساعت کاریش کمتر باشه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...