2789
عنوان

کل زندگیم همینه

63 بازدید | 12 پست

روز ها تو خونه همش بیکارم

۲۲سالمه

از بیکاری کلافم

دلم میخواد هرچه زودتر عمرم تموم شه

صبح بیدار میشم صبحانه میخورم بعد دوباره دراز میکشم تا ظهر ...یکم ظرف میشورم کمک مامانم و طی میکشم و بعد دوباره ناهار ...دوباره دراز میکشم ...تنها تنها سرگرمی من اینه مامانمو بقل کنم و باش دردودل کنم

هر روز روزگارم همینجوری میگذره ...حوصلمونم سر بره تنها تفریحمون چیز خوردنه ...هیچ سرگرمی ای ندارم

هیچ سرگرمی ای ندارم چون نه اهل فیلم دیدنم نه اهل موزیک گوش دادن ...نه اهل حرف زدن با کسی ...کلا هیچی هیچی...فیلم خارجی هم که میبینم چه دوبله چه زیرنویس فارسی اصلا داستان فیلمو نمیفهمم

ولی کلا من هیچ دوستی ندارم با اینکه ۲۲سالمع ...فقط با مامانم و خواهرم جورم

خیر سرمون حوصلمون سر میره تا میشینیم با مامانم وخواهرم فیلم ببینیم بیچاره ها خون به جیگر میشن از بس میشینم پا فیلم گریه میکنم چون هیچی نمیفهمم از داستان فیلم اینقدر وسط فیلم هی میگم مامان اینجا چیشد مامان چرا اینجا اینو گفت که اونا دیوونه میشن بخدا از زندگی خسته شدم

دلم میخواد برم سرکار ولی اصلا نمیتونم آزمون استخدامی بدم ...تپ زندگیم برا درس خودمو کشتم ولی هیچ وقت نتونستم آزمون بدم...آدم آزمون نیستم

نمیدونم چیکار کنم

ادم ازمون نیستم حرف منطقی ای نیس بشین بخون هر ادمی بخونه میتونه یا حداقل برو شاغل شو .. حیفه درستو ادامه بده پشیمون میشی

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادم ازمون نیستم حرف منطقی ای نیس بشین بخون هر ادمی بخونه میتونه یا حداقل برو شاغل شو .. حیفه درستو ا ...

مثلا چه کاری بنظرتون؟

اصلااااا نمیتونم ادامه تحصیل بدم تا همین لیسانسم مردم دیگه

مثلا چه کاری بنظرتون؟اصلااااا نمیتونم ادامه تحصیل بدم تا همین لیسانسم مردم دیگه

ی کار مرتبط با رشتت .. اگه نشد هم بگرد دنبال کار کلا ببین چ کارایی میتونی انجام بدب

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است

وای اصلاااا نمیتونم ادامه تحصیل بدم ...تا لیسانسم مردم واقعاخانوادم خون بجیگرن از دست منسر فیلم دیدن ...

وایی خب یه شغلی پیدا کن و مستقل شو ازین خانواده بیا بیرون

اولا خانومای خوشگل هیچوقت بامن پرابلم نداشتن

عزیزم این چیزایی که میگی یه جور افسردگیه که باید حتما اصلاحش کنی.باید به خودت بیشتر برسی برای خودت یه برنانه ریزی و هدف گذاری کومک روزانه داشته باش.یه کلاس ثبت نان کن هرچیزی که دوست داری موسیقی شنا هرجی