2821
2789

با صاب خونه یا بی صاب خونه ؟ عزیز باهاشون آشنا شو و بعدش سرت تو کار خودت باشه و با اونا کاری نداشته باش، فاصله هرچی بیشتر بهتر، سعی کن حقتم نخورن باید به فکر خودت باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با صاب خونه یا بی صاب خونه ؟ عزیز باهاشون آشنا شو و بعدش سرت تو کار خودت باشه و با اونا کاری نداشته ...

دستت درد نکنه گلم من وظیفه سرایداری خوب بلدم ولی تا حالا واقعی انجام ندادم گفتم کمی پول در بیارم و دوست دارم به خانواده خوب خدمت کنم و اونم کمکم کنه🌷

خوب گلم پول خوبی میدن بهم تا حالا تجربه داشتی ؟دوست دارم بدونم

تجربه نداشتم عزیزم

ولی ب شخصه اگر پولی باشه که بتونه نیازها و خواسته هامو رفع کنه بهش نه نمیگم و کار باشه ( بد برداشت نشه)

اگر از دیدگاه و نظر اطرافیان واهمه داری می تونی بهشون نگید

به این فکر کنید این مول چقدر میتونه شما رو ب اهدافتون نیازهاتون خواسته هاتون نزدیک کنه

تجربه نداشتم عزیزمولی ب شخصه اگر پولی باشه که بتونه نیازها و خواسته هامو رفع کنه بهش نه نمیگم و کار ...

آخر میدونم من اینکه نمیخام که به هدفم برسم هدفم چیز دیگست مثلا کمک به خانواده مثل پسرشون بهشون کمک کنم و پولی بهم بدن تا بتونم پول خوراکم و پوششم در بیارم و برگردم پی خانواده بخاطر اینکه کمی دانشگاه دارم

دستت درد نکنه گلم من وظیفه سرایداری خوب بلدم ولی تا حالا واقعی انجام ندادم گفتم کمی پول در بیارم و د ...

آفرین بهت عزیزم، پیش میاد میری پیش به خانواده پولدار خوب، در اون صورت باهاشون دوست شو دوتا چیز از ازشون یاد میگیری، سرایداری بد نیست همین که تو حاضری کار کنی خودش خیلیه

آفرین بهت عزیزم، پیش میاد میری پیش به خانواده پولدار خوب، در اون صورت باهاشون دوست شو دوتا چیز از از ...

دستت درد نکنه گلم خداحفظتون کنه پناه بر خدا فقط یکم از دینم میترسم به خاطر نماز و اینام گیر بهم بدن🙃