gggcgffv مدیر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 33 عنوان کمکم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 20 پست بین دونفر گیر کردم. یکی 7سال بودم باهاش. خاستگاری نکرده هنوز. بعد رفتم بایکی دیگ یسال هست. حالا قبلی ول نمیکنه. عذاب وجدان دارم ولش کردم چکارکنم امروز | 17:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیاااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 1507 همش میگ پول ندارم ارتباط کامل قط نکردم. جواب ندم میاد درخونه. هی میگ بیرون نباید بری تو مال منی. و ... بگو منم دیگه نمیتونم با بی پولی بسازم میخوام برم دنبال زندگیمتهدیدش کن که نیاد در خونهدومی هم اگه واقعا از همه نظر اوکی هست و بگو بیاد خواستگاری و گرنه باهاش ادامه نده 💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 33 بگو منم دیگه نمیتونم با بی پولی بسازم میخوام برم دنبال زندگیمتهدیدش کن که نیاد در خونهدومی هم اگه وا ... بهش گفتم طلبکار م شد میگ خیانت کنی خیلی نامردی. گفتم خب دختر خاستگار براش میاد.دیگ. میخاستی خدت میومدی. آقا طلبکاره. اگ بادومی اوکی شدم. گناه نداره ولش کردم ؟.
هلیاااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 1507 بهش گفتم طلبکار م شد میگ خیانت کنی خیلی نامردی. گفتم خب دختر خاستگار براش میاد.دیگ. میخاستی خدت م ... نمیشه که تا آخر عمر با آدم بی پول که تکلیفش با خودشم مشخص نیست وقتتو تلف کنیپس برو دنبال زندگیتبگو نامرد تویی که ۷ سال عمرمو الکی حروم کردی 💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 33 نمیشه که تا آخر عمر با آدم بی پول که تکلیفش با خودشم مشخص نیست وقتتو تلف کنیپس برو دنبال زندگیتبگو ن ... مرسی از راهنماییت عزیزم
هلیاااااا عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 1507 مرسی از راهنماییت عزیزم خواهش میکنم انشالله که خوشبخت بشی عزیزم 💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫