2821
2789
عنوان

پدر بددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست

درک میکنم

من خودم فاصله میگیرم ازش

هر روز از من کار میکشه توقع وظایف همسرداری از من داره هیچ وقت و پولی برای زیبایی لباس و تفریح نمیزارع بدون هماهنگی بدون وضعیت مناسب میگه بریم مهمونی جلوی دیگران ابرو دوست ولی پیش خودمون بسیار طلبکار خشن و پرتوقع هست منم افسرده شدم مامانم هم مریضه کرده قرص ضد اضطراب میخوره ولی از بس فشار عصبی داشته جواب نمیده

زاده شیراز و اهل جشن و موسیقی علاقه مند به رشته حقوق و نوازنده دف عاشق سفر و طبیعت گردی عاشق معلمی و آموزش بدمینتون باز حرفه ای 

چند سالته ؟ شوهر من ۴۳ سالشه ، به کوچولو عصبانی بشه کل خاندانم به فحش می کشه، به دختر ۹ ساله دارم با ...

۱۹ سالمه

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درک میکنم من خودم فاصله میگیرم ازشهر روز از من کار میکشه توقع وظایف همسرداری از من داره هیچ وقت و پو ...

من شاید سالی یه دست لباس بخرم یعنی اینقدر کم توقع ام

از خیلی چیزا گذشتم چه الان چه کودکی

یه بارم دعوای خیلی شدیدی داشتیم همه چی رو گفتم

اما اون خیلی پرروعه

بعد حالا چندتا دوست دارم بابای پولدار و مهربون خوش اخلاق

جوری که دختره به هیچ پسری فک نمیکنه از بس پدرش خوبه

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

دقیقا پدرشوهرمم همین طور بود که شوهرم پرخاشگر شده، الآنم دخترم پرخاشگره

خیلی بده

خواهرمم ۷ سالشه اونم انگاری اینجوریه سریع عصبی میشه و جیغ میزنه

امروزم بابام زدش

بله درسته از بچگی خودشم هیچی نداشته پشت کنکوری ام باید درس بخونم شرایط سرکار رفتنو ندارم اگه کاری هم ...

توجه وتنرکزت روبزار روی کنکورت..اگرخواست به مادروخواهر وبرادرت دست بلندکنه حمایتشون کن...به خانواده بگووقتی شروع می کنه به فحاشی اصلا جوابش روندند..وتوجه نکنند..کم کم دست ازاین رفتارش برمیداره

توجه وتنرکزت روبزار روی کنکورت..اگرخواست به مادروخواهر وبرادرت دست بلندکنه حمایتشون کن...به خانواده ...

چشمم

ولی فک نمیکنم که تغییر کنه بدتر هم شده