2821
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 17 پست
آره واقعا به جهنم مگه خودشون چی هستن ولی اره دفه دیگه همینو میگم اول مشخصات خودشونو بفرستن واقعا به ...

همین دیگه انگار تو مونده شوهری و نشستی بقیه بیان انتخابت کنن قشنگ سفت بزن فکر نکنن خبریه کسی که باید بپسنده تویی نه اونا ، اونا باید بیان خواستگاری ببینن شما قبول میکنین یا نه بعدم هر خواستگاری اومد سنتی بگو پسرتون رو بیارین اینم بنظرم بی احترامی که بدون پسر پا میشن میان که چی؟ مگه اونا میخان باهات زندگی کنن

همین دیگه انگار تو مونده شوهری و نشستی بقیه بیان انتخابت کنن قشنگ سفت بزن فکر نکنن خبریه کسی که باید ...

اصن خیلی ناراحتم شخصیت من اصن این مدلی نیس بشینم کسی بیاد بپسندم اصن سنتی دوست ندارم ازدواج کنم اینا خودشون اصرار اصرار ک عکس بده تا عکسم دادم دیگع خبری نشد ولی درس شد واسم دیگه برا احدی الکی عکس نفرستم تا شرایط ندونم مرسی عزیزم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.