2821
2789
عنوان

ناراحتم

60 بازدید | 17 پست

بچه ها بیاین براتون تعریف کنم چی شد

ی هفته پیش همکار مامانم گف به دخترت بگو عکسش بفرسته برا پسرم ببینم واسه خواستگاری خلاصه من دیشب بهش پیام دادم و گفتم عکسمو خواسته بودین بعد گف اره و بفرست منم فرستادم سین کرد همون دیشب بعد تا الان هیچی نگفته بهم برخورد دیگه اصلا نمی خام عکس برا کسی بفرستم کاش ی چیزی میگفت دوست دارم عکسم پاک کنم زشتم نیستم ولی کلا هر دفه اینجوری میکنن🫤

بنظرتون نباید ی چیزی میگفت حالا خوششونم نیومده باز ی چیزی میگفت خیلی ناراحتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا عکسفرستادی؟ با اینکار خودتو کوچیک میکنی باید همون اول میگفتی تشریف بیارین خواستگاری مردم چه پرو و خودخواه شدن میخاستم بگی اول تو عکس بده ببینم بدرد میخوری اصن یا نه توام نشستی بیان انتخابت کنن

چرا عکسفرستادی؟ با اینکار خودتو کوچیک میکنی باید همون اول میگفتی تشریف بیارین خواستگاری مردم چه پرو ...

چ بگم من خودم خیلی وقته حتی از خواستگاری سنتی ام فراریم ولی اینا خودشون اصرار کردن عکستو ببینیم واقعانم حس میکنم کوچیک شدم

چرا عکس؟ مادرت بگن بیان خونتون ببیننت حضوری بهتر پیش میره

پسرش شهر دیگه سرکار ولی منم بدم میاد اینجوری خیلی ضایعن عکس بفرستی بعد طرف خوشش نیاد یک درصد به اعتماد بنفس دختر فکر نمی کنن 🙁

پسرش شهر دیگه سرکار ولی منم بدم میاد اینجوری خیلی ضایعن عکس بفرستی بعد طرف خوشش نیاد یک درصد به اعتم ...

وقتی از سرکار اومد .بیارتش خونتون .بلاخره در ماه یروز که میاد خونه مادرش

همیشه بگید حضوری بیان

چ بگم من خودم خیلی وقته حتی از خواستگاری سنتی ام فراریم ولی اینا خودشون اصرار کردن عکستو ببینیم واقع ...

حالا اینو که ک..ن لقش ولش کن دفعه بدی همچین درخواستی داشتن بگو عکس پسرتون رو با مشخصات و شرایط بفرستین اگه مورد قبول بود تشریف بیارین خواستگاری اینم فراموش کن به جهنم لابد فهمیده تو خیلی سرتر از اونی به دردش نمیخوری

حالا اینو که ک..ن لقش ولش کن دفعه بدی همچین درخواستی داشتن بگو عکس پسرتون رو با مشخصات و شرایط بفرست ...

آره واقعا به جهنم مگه خودشون چی هستن ولی اره دفه دیگه همینو میگم اول مشخصات خودشونو بفرستن واقعا به آدم بر میخوره

وقتی از سرکار اومد .بیارتش خونتون .بلاخره در ماه یروز که میاد خونه مادرش همیشه بگید حضوری بیان

چ بگم والا مردم گشاد و راحت طلب شدن ولی دیگه همین روند رو پیش میگیرم