2821
2789

بنظرم تعداد محدودی هستن که رابطه ی ج برقرار میکنن مخصوصا از طرف دختر خانومها هم بخاطر گناهش هم میدونن تقریبا تمام خونواده ها تحت هیچ شرایطی این مسیله رو نمیتونن قبول بکنن حالا بعضی پسرها مخفیانه کارهایی انجام بدن مگر موارد خاص

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم تعداد محدودی هستن که رابطه ی ج برقرار میکنن مخصوصا از طرف دختر خانومها هم بخاطر گناهش هم میدو ...

خب اون پسرا با کیا رابطه برقرار میکنن دیگه

دخترن دیگه

خب اون پسرا با کیا رابطه برقرار میکنن دیگهدخترن دیگه

خوب افرادی هستن که با پول و یسری امکانات حاضرن چنین خدماتی به مردهای هرزه بدن ولی دخترهای مقید که برای خودشون و احساسشون ارزش قائل هستن به این راحتی ها خودشون رو در اختیار هرکسی ناکسی نمیذارن

خوب افرادی هستن که با پول و یسری امکانات حاضرن چنین خدماتی به مردهای هرزه بدن ولی دخترهای مقید که ب ...

پس شما میگی در دوستی های کمی این اتفاقا میوفته

بقیه فقط رفیقن و دست به همدیگه هم نمیزنن؟

حرف شما هم تا حدودی درسته

ولی یسری وقتا دختره هم با دل خودش اینکارو انجام میده و الزاما دختر بدی نیست چون طرفو دوستش داره

پس شما میگی در دوستی های کمی این اتفاقا میوفتهبقیه فقط رفیقن و دست به همدیگه هم نمیزنن؟حرف شما هم ت ...

بنظرم آره بیشتر دوستی ها بدون رابطه هستش البته بعضیها هم خودشون رو گول میزنن و به اسم عشق و عاشقی رابطه ج برقرار میکنن البته مسلما اگه خونوادشون بدونه نودو نه درصد برخورد خوبی با دخترش نخواهد داشت