2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما واقعن واسه کسی که ارزش نداره داری غصه میخوری واقعن من از همچین آدمایی که دارن سر خودشونم کلا میزارن حالم بهم میخوره اصلان بی خیال شو دختر مگه تو دیوونه ای که به خاطر یه آشغال که ارزش شما رو نداره غصه بخوری بگیر مچاله کن بنداز تو سطل زباله چون اون ارزشش سطل زباله هست و تمام افکارت بریز بیرون و با فکر جدید برو جلو آفرین بخوای به خاطر یه مشت آدم آشغال و آلاف فکرشو بهم بریزی خودتو نابود میکنی دختر نگرانم نباش اصلان فقد با گذشت زمان درست میشه

خیانت خدایا شکرت که قدرتشو دادی که بتونم خیانت اون بی شخصیتی که به من خیانت کرده رو فراموش کنم دیگه دوست ندارم حتا اسمش به گوشم یا چشم بیافته چون چندشم میشه اسم خیانت چندش آوره یه مقداری از آدمایه بی لیاقت ارزش خوبی رو ندارن خدایا خواهش میکنم آدمایه بی لیاقتیو سر راه آدمادیه خوب قرار نده خواهش میکنم ازت ...

شما واقعن واسه کسی که ارزش نداره داری غصه میخوری واقعن من از همچین آدمایی که دارن سر خودشونم کلا میز ...

حرف خیلی خوبی بود دقیقا همین کارو میکنم ممنونم بابت راهنمایی

حرف خیلی خوبی بود دقیقا همین کارو میکنم ممنونم بابت راهنمایی

خواهش میکنم دختر فکرشم نکن فقد خودتو سرگرم کن برو پیاده روی

باشگاه برو خودتو یه آدم دیگه بساز ماشالاه

نگرانم نباش درست میشه

خیانت خدایا شکرت که قدرتشو دادی که بتونم خیانت اون بی شخصیتی که به من خیانت کرده رو فراموش کنم دیگه دوست ندارم حتا اسمش به گوشم یا چشم بیافته چون چندشم میشه اسم خیانت چندش آوره یه مقداری از آدمایه بی لیاقت ارزش خوبی رو ندارن خدایا خواهش میکنم آدمایه بی لیاقتیو سر راه آدمادیه خوب قرار نده خواهش میکنم ازت ...