2777
2789
گیاهخواری ، گروه های مختلفی داره یکیش زرده گیاهخواره یعنی گوشت و‌لبنیات مصرف نمیکنن اما تخم مرغ و عس ...

پس چراگفتی فقط دونوع عذامیخوری

تیکر دوسالگی پسرمه
پس چراگفتی فقط دونوع عذامیخوری

گفتم چون من و برادرم گیاهخواریم مادرم دو نوع غذا میپزه ی نوع برای خودشون ی نوع گیاهی برای من و برادرم 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید شما که وگان هستین معمولا چه غذایی درست میکنین و میخورین؟!اخه خیلی سخته بدون گوشت غذای متنوع درست کرد میشه اسم ببرین؟!

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
ببخشید شما که وگان هستین معمولا چه غذایی درست میکنین و میخورین؟!اخه خیلی سخته بدون گوشت غذای متنوع د ...

عزیزم هرررر غذایی ک شماها درست میکنید منم درست میکنم منتها منهای گوشت هیچ فرقی ندارم من هیییچ سرچی نکردم واس غذای گیاهی یادمبالش نبودم فقط توی غذام گوشت نریختم قورمه سبزی قیمه حتی ابگوشت هم میخورم یعنی پیاز و لوبیاو نخودوسیب زمینی وربوادویه و چاشنی همه چیز ایند تیلیت میکنم و یامیکوبم مثل شمایافسنجون و یاحتی حلیم پلوهای ک گوشت چرخی هم میخاد یاماکارونی ب جاش سویامیزنم ب همین راحتی درصمن خورشتام خیییلیم خوب میشه شوهرم ک همییشه گوشت میخوره میگه طعم خورشت فرقی نداره بابقیه

تیکر دوسالگی پسرمه
عزیزم هرررر غذایی ک شماها درست میکنید منم درست میکنم منتها منهای گوشت هیچ فرقی ندارم من هیییچ سرچی ن ...

چه عالی:)

من فک میکردم خیلی سخته

مرسی که ج دادی

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
چه عالی:) من فک میکردم خیلی سخته مرسی که ج دادی

ن عزبززز دلم هییچ سختی نداره من فقططط موقع کباب خوردن عین بقیه نیستم ک اونم باگوجه کباب کیف میکنم  وگرنه همه چی میخورم حتی سوپ و.......

تیکر دوسالگی پسرمه

پیامبر اکرم فرمودن کسی که به مدت 40روز گوشت نخوره رو اخلاقش تاثیر بد میزاره البته مضمون حدیث را گفتم و پیامبر کسی هست که علم را از خدا گرفته و خالقنون بهتر میدونه که چی برا بدنمون خوبه یا نه مثلااینکه میگید جسد خوار نیستم مثل اینه که ما ها بگیم علفخولر نیستم.کلا بدن خودتون مبتونید هر حور خاساید باهاش رفتار وتید ولی بدنمون امانته دستمون

پیامبر اکرم فرمودن کسی که به مدت 40روز گوشت نخوره رو اخلاقش تاثیر بد میزاره البته مضمون حدیث را گفتم ...

عزیزم من عضرخاهی کردم بابت این حرفم درست میگید دورازادب بود اما من نمیگم کارم درسته یااشتباه بعنی علمشوندارم ک شایدم شماهاواقعاکاردرست و میکنید امامن توانایی خوردن گوشت و ندارم ب هیچ وجه 

تیکر دوسالگی پسرمه
عزیزم من عضرخاهی کردم بابت این حرفم درست میگید دورازادب بود اما من نمیگم کارم درسته یااشتباه بعنی عل ...

خواهش میکنم گلم ولی خب شما اگه خورشت را میخورید ولی گوشتش را نمیخورید بالاخره خاصیت گوشت تو غذا هست امیدوارم موفق باشید بالاخره این سبک  زندگی شماست

خواهش میکنم گلم ولی خب شما اگه خورشت را میخورید ولی گوشتش را نمیخورید بالاخره خاصیت گوشت تو غذا هست ...

ن فدات نمیخورم خورشای ک باگوشت پخته بشه حتی شرسوزن نمیچشم خورشتای من بدون گوشت پخته میشن

تیکر دوسالگی پسرمه