بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)
به طلاق ختن میشه عشق یک طرفه حتی اگر ب ازدواجم منجر بشه تهش طلاقه کسی هم ک همون اول واسش جذاب نیستی و ارزش نداری ب مرور زمان اصلا هیچ تغییر نمیتونی دراون ظاهر کنی همونی ک هست میمونه و ت براش مثل همون روز اول میمونی هر چی بگذره نمیتونه ت رو دوس داشت باشه و اکثرشون هم عاشق کسی دیگن میخای واور کنی میخای نکنی بدون ک و یک تردید بفهم عشق کسی دیگ ت دلشه حتی با تو اردواج هم یکنع ب اون فکر میکنه و گاه کاهی هم میره پیش اون و ت میمونی و زندگی داغون و فکر انیکع الان کجاس و نیست و وسواسی میشی
برو کلاس رقص ثبت نام کن باشکاه ثبت نام کن کلاس ها کااموزی ارایشگری ثبت نام کن برو برخدت کافه حالت عوق شه وقتت رو پر کن خدت درکیر هر کاری چز فکر کردن ب ادم بکن وگرنه زندکیت خراب میکنی من ته راهی م رفتی رو رفتم دارم طلاق میگیرم من موندم وی زندگی خراب و ی عمر تنهای اونم با عشق اولش...