2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عههههه خوجا داریب سن من برسی از بزرگیشون گله میکنی🤣

دقیقا🤣

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

15نه 45 تا 50 کیلو کلا صورتم و قدم ریزه هست ولی خب نه اونقدر

من هم سن تو بودم اصلا هیچی نداشتم صاف صاف بزرگ میشه تا بیست ۲۵ هنوز بچه ای

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

یهو نگران شدم گفتم چرا اینقدر کوچیکه 🤣مامانم گفت طبیعیه گفتم نه نکنه مشکل داشته باشم

طبیعیه چون سنت کمه

انتظار نداری ک اندازه ی ی خانوم30ساله داشته باشی🤣

حوصلت سر رفته؟زنگ بزن بهش بگو واقعا ک،ازت انتظار نداشتم،بعد قط کن هرچی هم زنگ زد جواب نده🦦

هم سنت هنوز کمه هم اینکه سوتین زیاد زدن خیلییی تاثیر گذاره اصلا تو خونه هستی سوتین نزن مدرسه هم میری ...

من مادرم زیاد سوتین میزد سینه هاش الان خیلی کوچیکه با اینکه خواهراش و مادرش سینه های بزرگی دارن به من گفت نزن منم اصلا سوتین نمیزدم سینه هام بزرگ شد

این امضات رو سر یک بنده خدایی در آوردم خیلی روحم شاد شد😂⏳️

اصلاااا عالیه

طرف تا دو روز عین منگولا دور خودش میچرخه ک خدایا داستان چی بود🤣🤧

حوصلت سر رفته؟زنگ بزن بهش بگو واقعا ک،ازت انتظار نداشتم،بعد قط کن هرچی هم زنگ زد جواب نده🦦

اصلاااا عالیهطرف تا دو روز عین منگولا دور خودش میچرخه ک خدایا داستان چی بود🤣🤧

بعد خودش کارایی رو که من نمیدونستم جلو جلو لو می داد احمق 😂

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......