بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معمولا به دخترایی اطلاق میشه که برای جلب توجه یه پسر هرکاری میکنن
هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم
نه دختر پیکمی دحتریه که الکی الکی به هر بهانه ای بدون دلیل منطقی دوستای دخترشو به دوستای پسرش میفروشه و حلوشون خرابشون میکنه تا بگه عهههه من پسرا رو درک میکنم فقط برای گرفتن توجه و اگه مثل چند سال گذشته من تعجب کردی آره اینا وجود دارن و سرطانن
پیک می مگه به کسی میخواد توجه جنس مخالف جلب کنه نمیگن؟
مبتلا به"وطن پرستی افراطی"💚🤍❤️متنفرم از هرکسی که کشورشو میکوبه...از خودتحقیرها متتفرم... هر وقت خواستی از کشورت که دهه هاست با انواع تحريم و جنگ و مسئول بی کفایت و دشمن خارجی و... تسلیم دشمن بيگانه نشده، ایراد بگیری یاد افغانستان و افغانستانی ها بیوفت یاد غزه و فلسطین بیوفت... . عمو ترامپ؟؟ اگه پاشون به این خاک باز بشه سه برابر جمعیت افغانستانی هایی که همه جا مثل و مور و ملخ ریختن تو این کشور باید سرباز آمریکایی و اسرائیلی ببینی و بینشون زندگی کنی... چشماتو باز کن غرب زده!