2777
2789
عنوان

اینستا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 21 پست
هر کیو پیشم راه میدم؟چی میگی حالت خوشه؟🤣😐میگم من تو یه پیج دیگه یه پیج مثلا طنز کامنت گذاشتم یکی م ...

عب نداره هر کی گفت تو ام همون جا کامنت بزار مادرشو مورد عنایت قرار بده

Hope?...

اینستاگرام فضای به شدت مسمومی داره و متاسفانه داره فرهنگ جامعه ی ما رو در حال حاضر شکل میده . هر چقد ...

وای دقیق من حس میکنم فضاش جدیدا سمی تر شده دوباره که برگشتیم انگار از یه مشت بیمارجنسی و افراد خودشیفته و خودنما پرشده

درخواست نده😡

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پروفایلت عکس گل بذار و سعی کن کامنت نذاری اونا دارن سر صحبت رو باز میکنم متاسفانه واسه همه ریپ میزنن فقط شما نیستید بهتره محلشون نذارید😉

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
پروفایلت عکس گل بذار و سعی کن کامنت نذاری اونا دارن سر صحبت رو باز میکنم متاسفانه واسه همه ریپ میزنن ...

معلومه محل نمیزارم حالا چشمکت چی بود؟🤣🤣🤣

میخواستم ببینم بقیه هم از این رفتارا اذیتن یا نه

درخواست نده😡

وای دقیق من حس میکنم فضاش جدیدا سمی تر شده دوباره که برگشتیم انگار از یه مشت بیمارجنسی و افراد خودشی ...

همیشه این بوده ، الان که باز شده چون یه مدت دور بودیم بهتر متوجه این مسمومیت میشیم یه مدت بگذره باز عادت میکنیم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینقد بعضیا هولن توهمین نی نی سایتم بااینکه میدونن طرف متاهل و متعهده بهش درخواست میدن

وای درخواستا که موقع قطعی نت اینجا فاجعه بود فکر کنم همینا حمله کردن اینستا🤣

درخواست نده😡

معلومه محل نمیزارم حالا چشمکت چی بود؟🤣🤣🤣میخواستم ببینم بقیه هم از این رفتارا اذیتن یا نه

ایموجی گذاشتم که سوءتفاهم نشه پشت گوشی☺️💚💚💚

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍