2789
عنوان

خستم از زندگیم

41 بازدید | 3 پست

یکی بیاد محض گوش کردن به دردِدلام نمیدونم چیکار کنم واقعا خستم از همه چی ۱۹ سالمه و یه پسر ۸ ماهه دارم و ۴ ساله ازدواج کردم دیگه از فشارهای زندگیم خسته شدم از حرفای شوهرم از آزار هاش از خونه پدرشوهرم دیگه بیزارم دلم میخواد مجرد میبودم پیش خانواده خودم به زور بابام و خانواده ام زن پسر عموم شدم الان دیگه نمیتونم تحمل کنم خستم شوهرم ۹ سال ازم بزرگتره اصلا درکم نمیکنه خستم کرده سر هرچی شروع به کتک زدن میکنه من هیچ علاقه ای بهش ندارم هیچ حسی

نمیگم چرا تو سن کم ازدواج چون بعضیا تو سن کم ازدواج میکنن خوشبخت میشن اگ خانوادت حمایت ت میکنن طلاق بگیر

مادرم غم نبودت منو داره از پا در میاره مامان خیلی وقته نیومدی ب خابم خیلی دلتنگتم 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین چون تازه زایمان کردی

ادمی هم ک تازه زایمان میکنه هوموناش حالاحالاها نمیاد سرجاش

فشار بقیه هم از این ور مشکلات و بی تحربگی های بچه داری خیلی درکت میکنمممممم میفهممت اما کارای شوهری ک غیرت نداره و تازه دست بزنم داره رو درک نمیکنم ایشالله بهترینا سرراهت بشه اگه خانوادت خوبه باهاشون درمیون بزار تو تازه زایمان کردی نباید همچین رفتاری باهات بشه تو براش بچه بدنیا اوردی چحوری میتونن دلشون میاد دست بلند کنن فردا اینده ی اون بچه چی میشع بمیرم واست و واسه ی اون بچه

شوهر من دست روم بلند نکرده اما خیلی اذیتم میکنه بخاطر همین درکت میکنم