2821
2789
عنوان

عفونت

87 بازدید | 17 پست

سلام واژنم بوی بسیار بدی میده بوی شبیه وایتکس و موقع ادرار کمی هم سوزش دارم ترشحات زرد هم دارم بنظرتون این علائم چه عفونتیه و چه قرصی مصرف کنم البته نزدیک پریودیمم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک پریودی فکر نکنم ربطی داشته باشه چون ترشحات نزدیک پریودی تا جایی که خوندم و تحقیق کردم باید سفید یا بی رنگ و بی بو باشه دکتر اگه کسی هست باید راهنمایی کنه وگرنه سرخود میخوای چیکار کنی ته تهش به راهکار خانم ایکس که میگه جوش شیرین بریز تو تشت آب توش بشین گوش میدی و یهو میبینی عهههه کار کرد عفونت رفت

نزدیک پریودی فکر نکنم ربطی داشته باشه چون ترشحات نزدیک پریودی تا جایی که خوندم و تحقیق کردم باید سفی ...

اخه همیشه نزدیک پریودیم یه بوی عجیب غریبی میگیره اما این دفعه دیگه خیلی شدیده

فک کنم عفونت باکتریایی

دکتر برو

چون دلایل متفاوته مثلا بهداشت رابطه جنسی و همراهش عفونت ادرارم شاید داری

دکتر ببینه زیرشکمتم درد میکنه یا نه

در کل چنتا قرص میده خوب میشی

حالا اگ فعلا خیلی اذیتی ب دکتر دسترسی نداری

میترانیدازول بخور

قرص عفونت ادراز بخور تا بری دکتر

فک کنم عفونت باکتریاییدکتر بروچون دلایل متفاوته مثلا بهداشت رابطه جنسی و همراهش عفونت ادرارم شاید د ...

عفونت ادراریه این یا واژن؟ اره مترونیدازول خوردم نه رابطه ندارم

چقدر مترونیدازول بخورم تاثیر داره

بازم بوداز بوی ناف ولی عرق و بوی دستمال دستشویی رسیدیم باز به بوی واژنهمه چی بود میده امشب تو سایت

دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔ی دختری مثل من عاشق بی قراره ی پسری مثل تو قشنگتر از ستاره🥲❤لالای لای

عفونت ادراریه این یا واژن؟ اره مترونیدازول خوردم نه رابطه ندارمچقدر مترونیدازول بخورم تاثیر داره

چون سوزش داری احتمالا ادرارت عفونی شده باید قرص اونم بخری البته ب داروخنه بگو چن ساعت بخورم

میترانیدازول پونصد هر دوازده ساعت اگ کمتر بود هر هشت ساعت یا شیش ساعت

داروخوته میگع بت

بعدشم حداقل دوتا خشاپاستفاده کن خوب شدی ول نکن

اینارو الکی مصرف کنی بدنت اسیب میبینه

واژنت بهشون مقاوم میشه

بعدشم تشت ابگرم و یکم سرکه سفید قاطیش کن اندازه سه چهار روز هر روز یع ربع توش بشین

بعد خوب شدنت حداقل ماهی یبار انجام بده

زیادش پی هاش واژنو از بینمیبره

و اگ بتادین دارین اونم چن قطره با اب قاطی کنی بشینی بد نی