2777
2789
عنوان

مردک نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 61 پست
درامدش خوبه ک میده اگه نداشت نمیداد

حقوقش ٢٦٠٠ اونم به زوره اصافه كاريه فدات شم اما خب مرد حس كنه زن ولخرج نيست ميده ها 

همسرمنم ميدونه پولش پس انداز ميشه كه هركاه ميده

نیلا دختر ناز من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم کار نمیکنه

خوب پس احتمال لج و لجبازی ام هست به نظرم .

طرف اگه خیلی حسابگر بود دنبال ادمی میگشت دستش تو جیب خودش باشه که دیگه یه قرون نده .به هر حال کسی که در امد نداره طرف انقد عقل داره که یه چیزایی باید براش بخره .شایدم از اونان تو عقد رسم خرج ندارن یا پر کردن پسره رو رو نده .دوست خودم همین جوری بود تو عقد یه قرون براش خرج نمیکردن به اسم رسم نداریم .البته الانم شوهرش خسیس تشریف داره ولی دیگه نه تا حدی که اصلا خرج نکنه خوراکی و پوشاکشون تا حد معقول سر جاشه‌

....
خب اشتباه ميكنه ميگه برام بخر وا  برن مركز خريد لباس برداره شوهرش حساب كنه

خب دوستمو بیرون نبرده تا حالا 

کی باور میکنه

میگ التماس میکنم منو ببره بیرون میگ نمیره 

فقط ی بار برده با التماس دوستم ی کتاب خریده ب حساب خودش

یکم با من بمون...
خب دوستمو بیرون نبرده تا حالا  کی باور میکنه میگ التماس میکنم منو ببره بیرون میگ نمیره  ...

واا تو عقد بیرونم نمیبره .دارم کفری میشم دیگه .یعنی تا حالا یه بستنی ام برا این‌نخریده .نامزدی بیرون نرفتن‌؟  

....
واا تو عقد بیرونم نمیبره .دارم کفری میشم دیگه .یعنی تا حالا یه بستنی ام برا این‌نخریده .نامزدی بیرون ...

پس من چی میگم دوستم همش گریه میکنه روانی شده

اصلااااااا هیچوقت باهم بیرون نرفتن

دوستم میگ همیشه میگم بریم بریم 

میگ گوش نمیده

این بیچاره هم راه طلاق نداره 

یکم با من بمون...
پس من چی میگم دوستم همش گریه میکنه روانی شده اصلااااااا هیچوقت باهم بیرون نرفتن دوستم میگ همیشه می ...

نامزدی رو واسه این روزا گذاشته بودن .دیگه کار از کار گذشته ادم چهار بار میره بیرون با طرف چند جا یه چیزی بخورن و رفتار طرفو ببینه‌.

این چه زندگی جهنمیه اخه .نداره یه وقت میبینی طرف مثلا نداره یه مانتو ۲۰۰ بخره میره ارزونتر بخره .۱۰۰۰ تومن ندارم شارژژ یعنی چی .این یعنی تهشههههههه.

میگم‌نمیخواد دوستت رو غیر مستقیم مجبور به کار کردن بکنه ؟حرفی قبلا نزدن ؟شاید میخواد مستقل بشه زنش .احتمالاته دیگه .چه بدونم اخه تو کله من نمیره .مرد اینجوری تا حالانشنیدم اخه تا این حدددددد

....