2777
2789
عنوان

مردک نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 61 پست

دوستم از خانواده هاي سرشناس و مرفهي هستن كه نصف سال اون ور دنيا و نصفي اينجان الان چها ساله عقده شوهرش مي گه ندارم ندارم ندارم همش دوستم حمايتش مي كنه اخه مزون داره و شاغله الان همه بهش مي گن جدا شو اين واسه پول امده الانم نداره راه انداخته مثه چي پشيمونه

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من با اينكه خودم شاغلم و درآمد دارم قبل از عقد يه روز بهش گفتم بعداز عقدمون هرماه مقداري از حقوقتو بهم ميدي كه بابت قبضامون و كاراي خونه باشه و يه مقدارم بابت خريداي خودم 

الان هرماه ١ تومن ميريزه به كارت حساب مشتركمون و منم اكثرا چون نياز ندارم پس انداز ميكنم 

نیلا دختر ناز من

تا عروسی نکرده ازش جدا شه زودتر بهتر چند سال دیگه با یه بچه میگه اشتباه کردم بیچاره اون بچه ای که این بخواد باباش بشه

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂

وااای این دیگه کیه .یا خسیسه واقعا چون نداشتن ۱۰۰۰ تومن مسخرست .یا اینکه بحث لج و لجبازیه .اگه واقعا ماجرا در همین حدی باشه که دوستت گفته باید یه فکر اساسی کنه دیگه .

طرف اومده زن شاغل گرفته خودشو راحت کرده دیگه .اههههه

....

از اول نامزدي هرجوري باشي همونجورم ميموني 

از اول اگه رك به مرد بگين بايد اينكارو كني تا آخرم همونجوره 

درسته ميدون جنگ نيست اما اولش شل بياي تا آخر مجبوري شل بياي

نیلا دختر ناز من
من که تو عقد یه هزاری هم از همسرم نگرفتم  غرورم زیاد بود  ولی بعدعروسی  واقعا همه چ ...

رو چیه وظیفه شه .باید انجام بده من حقوق دارم خودم اما حقوقم مال خودمه و دو برابر حقوقمم بهم میده البته میگم شوهرم دست و دلبازه کلا.اما منم نمیگم نده میگم مرسی عشقم    همیشه هم فک میکنه برای من کم گذاشته  

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.