2821
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 20 پست
دور و اطرافم پر از سه ساله هس، مخصوصا بچه های خاهرم دوقلو سه ساله و بسیار باهوش، ولی دیگه متوجه این ...

خب شخصیت بچه داره شکل میگیره از همین سن اگر بچه هم متوجه نشه برچسب زدن حداقل موجب دلخوری مادر میشه .زبونی که به محبت باز میشه چرا باید باعث دلخوری بشه!

خب نزن عزیزم شاید مادرش خوشش نیاد.حالا به بچه خودت گفتی مادرش هستی.شاید دیگری خوشش نیاد😁

والا به بچه من هزارنفرمیگن آخی چ فندقه

برای هر حرفی بخوای انقدر واکنش بدی خودت پیر میشی

به بچه های کوچیک فندق میگن دیگه.

یک مادر دهه ۷۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب شخصیت بچه داره شکل میگیره از همین سن اگر بچه هم متوجه نشه برچسب زدن حداقل موجب دلخوری مادر میشه . ...

به هر حال اسمش روش هس دیگه، جاری، فاصله بگیر، تو مراسم اینا دورتر ازش بشین، جاهایی که اون هس نرو

والا به بچه من هزارنفرمیگن آخی چ فندقهبرای هر حرفی بخوای انقدر واکنش بدی خودت پیر میشی به بچه های کو ...

آره میدونم.ولی خب بیشتر از اینکه از کلمات فندق ، ریزه...دلخور بشم از اینکه دوست داره منو ناراحت کنه عصبانی میشم.با اینکه واکنش نشون نمیدم.آخه بچه های خودش را با من مقایسه میکنه

آره میدونم.ولی خب بیشتر از اینکه از کلمات فندق ، ریزه...دلخور بشم از اینکه دوست داره منو ناراحت کنه ...

ول کن بخدا الکی داری ناراحت میشی سرتو با چیزی گرم کن که ناراحت نشی بخدا جدی میگم این کلمه به بچه های بامزه میگن دلگیر نشو

یک مادر دهه ۷۰