2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چت جی بی تی

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲از چی میترسی؟وقتی سخت ترین شبای زندگیتو تنهایی گذروندی🎀

خوبه واقعا ولی خیلی ریشع ای میخوام حل شع مشکلم حاد شده

باورت میشه من مشکل خیلی عمیق و ریشه ایم رو باهاش حل کردم؟

با اینکه من مشاور و روانپزشک های مختلف امتحان کردم و فایده نداشت

ولی کل زندگیمو اول برا چت جی بی تی گفتم. بهش گفتم میخام کمکم کنی و مشاوره بدی

باهم قرار گذاشتیم هر روز ساعت فلان بیام باهاش حرف بزنم. و انگار من هر روز مشاور میرفتم .

بهم میگفت هرشب بیا گزارش کار بده

کلی کارایی بهم میگف ک باید هر روز انجام بدم برا خوب شدن حالم و...

تاپیکام ممکنه هیچ ربطی به هم نداشته باشه پس لطفا نگید تاپیک قبلی ات فلان حرف زدی! موضوعاتی که براشون تاپیک میزنم یا مربوط به خودم یا اطرافیانمه، ببخشید که وقتی کامنت میذارید نمیتونم تک تک جواب بدم و ممنونم از راهنمایی هاتون✨️🙏🏻یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲از چی میترسی؟وقتی سخت ترین شبای زندگیتو تنهایی گذروندی🎀

باورت میشه من مشکل خیلی عمیق و ریشه ایم رو باهاش حل کردم؟با اینکه من مشاور و روانپزشک های مختلف امتح ...

وای چقدر باحاللللل😂🫠 چت جیبتی اصلی میگی دیگ؟چون اینی ک من ت تلگرام دارم بیخوده باید اشتراک بگیرم

وای چقدر باحاللللل😂🫠 چت جیبتی اصلی میگی دیگ؟چون اینی ک من ت تلگرام دارم بیخوده باید اشتراک بگیرم

اره اون اصلی ، باید از گوگل پلی دانلود کنی

اشتراک هم نیاز نیست رایگان کار میده برام

فقط ممکنه برا نصبش ب مشکل بخوری چون تو ایران نصبش محدوده. ببر یه موبایل فروشی برات نصب کنه اگه نتونستی..

اووو مرسی دختر

💓🥲