2821
2789
عنوان

ساندویچ ساز🫣🫣🫣🫤🫤

29 بازدید | 18 پست

ساندوبچ ساز خربدم دوتا صفحه داره به گریل و یه سه گوشی نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم

دیدم دوستام اینا خریدن خوشماومد رفتم خربذم

جوگیر شدم درواقع ۷۵۰۰ خریدم گوگل همون مدل ۱۵ تومن زده بود قیمت

ولی نمیدونم باهاش چیا درست کنم اصلا به درد میخوره؟؟؟؟

ولی صفحه وافل ساز نداره!؟

میشه همینجوری وافل درست کرد؟؟؟

ولی رو مشخصاتش زده ساندویچ اسنکو وافل ساز

کسایی که تجربه دارن بگن

من حس کردم با کلاس و شیکه خریدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وافل ساز یه صفحه جداست. یه مدل مربعی داره

اگر نداره باید موقع خرید دقت میکردی که چرا نگذاشتن.

سه گوش ساندویج سازه

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

اسنک میتونی

مرغ گریل کنی

ساندویچ

خیلی خوبه که

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

یادش بخیر وقتی من خریدم سی هزار تومان بود انگار هزار سال گذشته از اون موقع

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.

نون تست بذار تو اون مثلثیا بعد هرچی که میخوای داخلش بذار مثل مرغ ریش ریش و پنیر پیتزا یا کالباس و گوجه و ابنجور چیزا بعد به دور دیگه نون بذار بهد صفحه رو ببند برات اسنک میسازه

اون صفحه هم همینطوریه فقط مثلثی در نمیاره

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

خیلی عالیه من زیاد استفاده میکنم چون فست فود و به برنج ترجیح میدم

نون تست بخر سوسیس و قارچ و فلفل دلمه و پنیرپیتزا با سس قرمز و سس خردل و پودر آویشن حالشو ببر

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
خیلی عالیه من زیاد استفاده میکنم چون فست فود و به برنج ترجیح میدمنون تست بخر سوسیس و قارچ و فلفل دلم ...

وای بعد خریدنش تازه یه ساعته اوردمخونه البته

حس میکنم پولمحروم شده🫤😬🥲

شاید چونبلد نیستم ولی صفحه وافل ساز نداره

مثل اصحاب کهف شدیم انگار هرروز از خواب بلند میشیم قیمت ها فضایی شده

دقیقا 🤦🏻♀️ اصلا نمیتونم به این تورم عادت کنم مدام شوک میشم از قیمتا