2821
2789
عنوان

لطفا بیاییددد 😭💔

24 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها

لطفا متن بخونید و نظرتون بگید

پسر عموم سه سال من دوست داشت از اونجایی که مثل داداشم بود و حسی به عنوان شوهر یا هر چی بهش نداشتم قبول نکردم و ردش کردم بعد اون رف با دختر عموم نامزد کرد دختر عمومم میدونست من دوس داره، با این وجود خودش به پسر عموم پبام میداد حالا نمیدونم از لج یا هر چی رف با اون نامزد کرد

بعد دختر عموم هزار بار با اکانت شماره میخاست با من دوست بشه ازم اتو بگیره

چندین بار بهم پیام داده که اگه تلاش نکن و.. 😐💔

اصلا فازش درک نمیکنم

اینا رو بیخیال

بعد الان نامزدی بهم زدن

عموم تو یه جمع که کلی مرد کدخدا زن بودن نزدیک 200سیصد نفر گفت که اره فلانی مقصر بهم زدن نامزدیه

اون سفت چسبیده به پسره و کلی چرت پرت گفتن

بعد زن عمومم هر جا میشینه اینا رو میگه

من از این میسوزم که کاری نکردم

دارن بهم تهمت میزنن

خدا سر شاهد من یک ذره حسی به پسر عموم ندارم ولی اون من دوست داشت

الان کلی اعصابم خرابه

بنظرتون زنگ بزنم به عموم بگم چرا این حرفا رو زدی

بگم اگه من دوسش داشتم اون سه سال که کلی ادم فرستاد قبول میکردم یا بی اهمیت بگذزم و گلایه نکنم؟

جای من بودین چکار میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بابات با عموت حرف بزنه کارشون خیلی بده خدایی

پسر عموت چطور ادعاش میشه که تو رو خیلی دوست داره ولی راحت میزاره خانواده اش پشت سرت حرف در بیارن و تهمت بزنن

بزار بابات با عموت حرف بزنه کارشون خیلی بده خدایی پسر عموت چطور ادعاش میشه که تو رو خیلی دوست داره و ...

خانواده پسر عموم پشت سرم حرف نمیزنن اونا دوسم دارن

خانواده دختر عموم نامزد پسر عموم اینا رو گفتن

[QUOTE=414419440]خانواده پسر عموم پشت سرم حرف نمیزنن اونا دوسم دارن خانواده دختر عموم نامزد پسر عموم اینا رو گفتن[/QU

آهان

اینا از حسودی زیاد شونه ولشون کن بسپار به خدا