2821
2789
عنوان

پربازدید شه

22 بازدید | 18 پست

آدم بعضی مواقع عاشق میشه

بخاطر فکر کردن الکیو شدید به یه نفر

فکر میکنه عاشقه ولی خیلی بهش فکر کرده

یه مدت ک ب مغزش استراحت بده بره ببینتش

میفهمه تحفه خاصی نبوده

...

یه چند وقت ب مغزتون استراحت بدید

بعد یه مدت برید دیدنش

دیگه قلبتون براش تند تر نمیتپه همین...

کیا قبول دارن؟

لایک

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چطوری به مغزمون حالی کنیم بهش فکر نکنه ؟؟؟؟

عشق و عاشقی مگه عقل و منطق سرش میشه که بخوایم بهش حالی کنیم

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

این اسمش عشق نیست

ی هوسه یا وابستگی

عشق مقدسه اسم هر دوست داشتنو نمیشه عشق گذاشت

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اون موقع مغز چشم گوش کار نمیکنه فقط دل کار میکنه ❤️

پروردگارا، آرامش و سلامتی را به سرزمین قلب کسانی که تولدم را تبریک گفتند و برایم عزیزند بباران و شکوفه زار وجودشان را نشاط و زیبایی ببخش. ممنونم دوستان.

دقیقا

ببین من جوری عاشق شوهرم بودم جوری عاشق شوهرم بودم وقتی نامزد بودیم از دوریش زجهههههه میزدم ببین زجههههه ها

کف دستشو بو میکردم بوس میکردم پاهاشو بغل میکردم دم به دقیقه میمیردم براش

اخرش چیشد کتک زدناش تحقیراش تهدیداش شروع شد الانم با یه بچه منو انداخت بیرون از خونه

حتی دلمم دیگه براش تنگ نمیشه نزدیک دوماهه

چرا کاری میکنید ذوق و عششق یه ادم از بین بره

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عشق و عاشقی مگه عقل و منطق سرش میشه که بخوایم بهش حالی کنیم

همینطوره

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤