2821
2789
عنوان

کجا دنیا بیاد

18 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من تهرانی ام هر دو بچه ام هم تهران دنیا اومدن الان سومی و باردارم ولی دیگه تهران نیستم شهرستانی هستیم که مردمش فرشته ان و شهر مثل بهشت همه عالی ان برای من افتخاره بچه ام اینجا دنیا بیاد و از لحاظ زایمان و راحتی و خونه خودم بودن هم اینجا خوبه ولی خانواده دوستان اطرافیان میگن نه اونجا زایمان نکن بچه میشه اونجایی و چرت و پرت یه جورایی نژاد پرستی میکنن خل شدم نمیدونم چه کنم در ضمن تهران تا شهری که هستم ۱۰ساعت راهه

کاربری دست دو نفره 🦦😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط ببین برای زایمانت بیمارستان مجهزی داشته باشه اون شهر همین

داره شهر بزرگیه دکتر خوبی دارم نزدیک خونه هم هست و چون غریبه ام به خدا کلی احترام نگه میدارن

کاربری دست دو نفره 🦦😐

میگن اونجا ثبت بشه تو شناسنامه اش دهاتی میشه در آینده استخدام نمیشه دانشگاه اش چی و این حرفا همین جوری از اینکه من اینجا زندگی میکنم مسخره ام میکنن ولی به خدا انسان های فوق العاده ای هستن مردم این شهر

کاربری دست دو نفره 🦦😐

اخه فقط خانواده نیست دوست آشنا همسایه هرکس بهم زنگ میزنه میگه برای زایمان میای تهران دیگه میگم نه با تعجب میگه مگه میشه نکنی این کارو انگار اینجا فضاست جزو ایران نیست

کاربری دست دو نفره 🦦😐

تجربه ای دارید؟کسی بوده مثل من خودش مال یه شهر باشه بچه اش جای دیگه دنیا بیاد؟بعدا بچه ناراحت نمیشه من چرا مثل اونای دیگه تهران نبودم؟

کاربری دست دو نفره 🦦😐