2821
2789
عنوان

کربلا❤️‍🩹

37 بازدید | 14 پست

بچها من خالم رفته کربلا چند روزه دیگه میادبرای اولین بار پونصد هزار تومن پول بدیم خوبه وخواهرم که متاهله شیرینی گفت بخریم ولی شیرینی به چشم نمیاد بعدشم پول نداریم بنر بزنیم ...نظرتون اینم اضافه کنم ما دختر خالم کع فوت کرد برای از عزا در آوردن یک میلیون پول دادیم چون میدونیم لباس بخره با سلیقه خودش بخره یکی از خواهرمم با داداشم که همشون ازدواج کردن یو میلیون نفری پول دادیم وخواهرم دیگم سکه پارسیان پارسال داد چون آلام بعضی ها میگن پونصد کمه چون اینم باید قرض بگیریم حقوق مون رو ندادن. شرمنده طولانی شد😊😊😊😊

از قویترين بهونت، قویتر باش🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب نظرم اصلا پول لازم نیسمعمولا برا بچه ها پول میبرن گل و شیرینی کوچیک هم کافیه

آخه میدونم پول رو بیشتر میپسنده میگم والا ما همه جوره در خدمتشونیم شیرینی هم ببریم میگن اره همگی شیرینی آوردن

راستی میدونین هزینشون چقد شده؟ منم خیلی دوست دارم برم..

والا با قرعه رفته مفتی🤣🤣🤣وگرنه دامادمون خیلی میره کربلا با کاروان بری بهتره هزینه دقیق نمیدونم

آخه میدونم پول رو بیشتر میپسنده میگم والا ما همه جوره در خدمتشونیم شیرینی هم ببریم میگن اره همگی شیر ...

طلب ک ندارن... قربون زیارت بشم خدا توفیق بده ک خودش بزرگترین هدیه اس.

خوب پونصد هم کمه براشون اینجور ک معلومه...

ولی مهم نباشه هر چی در توانت هس...

خدایا شکرت برای همه چیز

طلب ک ندارن... قربون زیارت بشم خدا توفیق بده ک خودش بزرگترین هدیه اس. خوب پونصد هم کمه براشون اینجور ...

اتفاقا طلب کارن ازهمه زنگ زده به اونیکی دختر خالم گفته بنر بزنید گل بخرید ما مراسم دخترش رو راه انداختیم دریغ از تشکر پرو پرو زنگ میزنن میگن بیاید مراسم داریم خونه تمیز کنیم میوه پک کنی اره هرچقدر هم بدیم راضی نمیشن