2821
2789
عنوان

قسم دروغ

31 بازدید | 19 پست

بنظرت ممکن کسی تو مجازی

قسم دروغ به جون مادرش و برادرش و اینا بخوره ؟

سره چیز خیلی ناچیز

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه زیاد دیدم حتی ادمایی که به ظاهر معتقد بودن

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

من فکر میکردم کسی دلش نمیاد قسم دروغ

به جون خانواده اش بخوره

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

بله امکانش خیلیه الان خیلیا قسم دروغ میخورن

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

اره بابااااا، طرف تو حضوریشم قسم دروغ میخوره.

یبار یکی تو مجازی گفت(( داداش کوچیکم رو خودم با دست خودم خاک کنم اگه دروغ بگم، بابام(ش) بمیره)). و در کمال تعجب دروغش کاملا او رفت و عین خیالشم نبود.

از هر کسی هر چیزی برمیاد

اره کنتور نمیندازه ک

من از دوست مجازیم پرسیدم تو نیستی این قضیهذ

به تو ربطی نداره همیشه چندین بار میپرسیدم هربار رد میکرد و به جون مادرش قسم خورده بود که نیست

اره بابااااا، طرف تو حضوریشم قسم دروغ میخوره.یبار یکی تو مجازی گفت(( داداش کوچیکم رو خودم با دست خود ...

به تو ربطی نداره همیشه چندین بار میپرسیدم هربار رد میکرد و به جون مادرش قسم خورده بود که نیست

بله امکانش خیلیه الان خیلیا قسم دروغ میخورن