2821
2789

لهجه شیرازی خیلی بامزه

آدمی به مرور آرام می گیرد،بزرگ می شود،بالغ می شود و پای اشتباهاتش می ایستد،آنها را به گردن دیگران نمی اندازد و دنبال مقصر نمی گردد.گذشته اش را قبول می کند،نادیده اش نمی گیرد و اجازه می دهد هر چیزیکه بوده در همان گذشته بماند.آدمی از یک جایی به بعد می فهمدکه از حالا باید آینده اش را از نو بسازداما به نوعی دیگر می فهمد که زندگی یک موهبت است،یک غنیمت است، یک نعمت است ونباید آنرا فدای آدم های بی مقدار کرد.

نداریم همچین کلمه ای کاکو

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره هم لهجه اش هم مردمش خیلی عزیزن😍

آره خیلی دلسوزن

آدمی به مرور آرام می گیرد،بزرگ می شود،بالغ می شود و پای اشتباهاتش می ایستد،آنها را به گردن دیگران نمی اندازد و دنبال مقصر نمی گردد.گذشته اش را قبول می کند،نادیده اش نمی گیرد و اجازه می دهد هر چیزیکه بوده در همان گذشته بماند.آدمی از یک جایی به بعد می فهمدکه از حالا باید آینده اش را از نو بسازداما به نوعی دیگر می فهمد که زندگی یک موهبت است،یک غنیمت است، یک نعمت است ونباید آنرا فدای آدم های بی مقدار کرد.

مطمئنی درست نوشتی نشنیدم کجا گفتن تو چ جمله ای؟

والا دارم تست میزنم چهار گزینه ای هست

منظور از دوماهون در لهجه شیرازی کدام است

1)مهر و آبان

2)رمضان و شوال

3)محرم و صفر

4)هر دو ماهی که پشت سر هم باشند

🌴🌴🌴🇮🇷

والا دارم تست میزنم چهار گزینه ای هست منظور از دوماهون در لهجه شیرازی کدام است1)مهر و آبان2)رمضان و ...

چ مسخره دوماهون احتمالا گزینه چهار میشه نداریم والا طراح تست عجیب بوده

چ مسخره دوماهون احتمالا گزینه چهار میشه نداریم والا طراح تست عجیب بوده

خودم هم تعجب کردم فامیل شیرازی زیاد داریم ولی آخه اصلا همچین کلمه ای نیست

خودم میگم شاید منظور محرم و صفر باشه

🌴🌴🌴🇮🇷

خودم هم تعجب کردم فامیل شیرازی زیاد داریم ولی آخه اصلا همچین کلمه ای نیست خودم میگم شاید منظور محرم ...

اره اینم ممکن مثلا میگن بعد دوماهون عروسی بگیریم ولی من نشنیده بودم حدس میزنم ی گوگل کن

اره اینم ممکن مثلا میگن بعد دوماهون عروسی بگیریم ولی من نشنیده بودم حدس میزنم ی گوگل کن

کردم اصلا نیاورد بالا چت جی پی تی هم دادم گفت معنی همین الان رو میده🤔🤔

🌴🌴🌴🇮🇷