2777
عنوان

مشاوره بدید

57 بازدید | 10 پست

بچه ها یه هفته است نامزد کردم خاستگاری سنتی بود از آشناهای دور یه محرمیت خوندیم برای آشنایی بیشتر الان هر جا میریم فقط دنبال اینه یه جا منو گیر بیاره ببوسه و اینا به نظر منم اهمیت نمیده هر چی میگم به همدیگه وقت بدیم نظر شما چیه راهنمایی کنید

به دلم

عقد موقت همینه عزیزم اشتباه کردین از اولش برا حرف زدن عادی و رفت امد ساده که محرم نمیکنن

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

مهارت نداره بی تجربس

توپیام بهش توضیح بده حرفهاتو بگو بهش

یا براش از اینستا پیام های همسرداری بفرست بزار آگاه بشه

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقد موقت همینه عزیزم اشتباه کردین از اولش برا حرف زدن عادی و رفت امد ساده که محرم نمیکنن

رسم خانواده هاست حس خوبی ندارم کنارش احساس آرامش ندارم بهم میگه تو سردی اما به نظر من اون زیاده خواهه

به دلم

مهارت نداره بی تجربس توپیام بهش توضیح بده حرفهاتو بگو بهش یا براش از اینستا پیام های همسرداری بفرست ...

36 سالشه

حس میکنم سست عنصره سریع تحت تاثیر قرار میگیره

به دلم

36 سالشه حس میکنم سست عنصره سریع تحت تاثیر قرار میگیره

خب حتما برو مشاوره

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

رسم خانواده هاست حس خوبی ندارم کنارش احساس آرامش ندارم بهم میگه تو سردی اما به نظر من اون زیاده خواه ...

به حست اعتماد کن عزیزم

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

به نظرت تموم کنم؟ما 10 سال اختلاف سنی داریم

به اینا نیست ما ۱۴سال اختلاف داریم ولی کلا اگه ینفر از اول به دلت نشینه تا پنجاه سال بعدم به دلت نمیشینه