2821
2789
عنوان

مشاوره بدید

9 بازدید | 10 پست

بچه ها یه هفته است نامزد کردم خاستگاری سنتی بود از آشناهای دور یه محرمیت خوندیم برای آشنایی بیشتر الان هر جا میریم فقط دنبال اینه یه جا منو گیر بیاره ببوسه و اینا به نظر منم اهمیت نمیده هر چی میگم به همدیگه وقت بدیم نظر شما چیه راهنمایی کنید

به دلم

عقد موقت همینه عزیزم اشتباه کردین از اولش برا حرف زدن عادی و رفت امد ساده که محرم نمیکنن

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

مهارت نداره بی تجربس

توپیام بهش توضیح بده حرفهاتو بگو بهش

یا براش از اینستا پیام های همسرداری بفرست بزار آگاه بشه

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عقد موقت همینه عزیزم اشتباه کردین از اولش برا حرف زدن عادی و رفت امد ساده که محرم نمیکنن

رسم خانواده هاست حس خوبی ندارم کنارش احساس آرامش ندارم بهم میگه تو سردی اما به نظر من اون زیاده خواهه

به دلم

مهارت نداره بی تجربس توپیام بهش توضیح بده حرفهاتو بگو بهش یا براش از اینستا پیام های همسرداری بفرست ...

36 سالشه

حس میکنم سست عنصره سریع تحت تاثیر قرار میگیره

به دلم

36 سالشه حس میکنم سست عنصره سریع تحت تاثیر قرار میگیره

خب حتما برو مشاوره

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌

شاش تند عرق سردش زودتره

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

رسم خانواده هاست حس خوبی ندارم کنارش احساس آرامش ندارم بهم میگه تو سردی اما به نظر من اون زیاده خواه ...

به حست اعتماد کن عزیزم

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

به نظرت تموم کنم؟ما 10 سال اختلاف سنی داریم

به اینا نیست ما ۱۴سال اختلاف داریم ولی کلا اگه ینفر از اول به دلت نشینه تا پنجاه سال بعدم به دلت نمیشینه