2821
2789
عنوان

دوران عقد

34 بازدید | 12 پست

کسی هست که شهرستانی باشه؟

نی نی یار میشه لطفا تاپیکمو تأیید کنی؟

@niniyar

خیلی وقته عقدی هستم خونمون تموم نیس، بعد دختر عمه ی عقده ایی هم اومده میگه هنوز خیلی مونده تا خونتون تموم شده تازه اومدی

بیشتر حرص میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مدته کارم شده حساب کتاب قیمت در و پنجره و سرامیک و دستمزد بنا واقعا برای خودم ناراحتم.

من همیشه بهترینا رو برا همه مخصوصا عزیزام میخوام.

واقعآ از حرف دختر عمم ناراحت شدم شاید منظوری نداشته ولی دفعه چندمه که تا دلمو خالی میکنه.

بعد نگا کرذم دیدم خودش 7 8 سال مستاجر بود.

فک کنم کلا مدل ذهنش اینطوریه یا فکر میکنه مدل و روالش همینه

ی مدته کارم شده حساب کتاب قیمت در و پنجره و سرامیک و دستمزد بنا واقعا برای خودم ناراحتم. من همیشه به ...

عزیزم شما داری خونه میسازی؟درسته؟

اگه اینجوریه ک دخترعمه حسادت کرده

مهم نباشه برات

چون تو یه قدم جلویی ...

عزیزم از این بهترم مگه هست.خوشحال باشخدارو هم شکر کنمبارکتون باشه بسلامتی ایشالله

چی بگم آخه 8 ماهه که نامزدم هی میگه دو ماه دیگه تمومه، برام هم توضیح نمیده که درآمد مغازه چقدره و مثلا ماشینشو ک فروخته و ثبت نامی اسم نوشته رو کی تحویل میدن.

شاید نامزذم خودش هم نمیدونه داره چیکار میکنه.

منم اینوسط نگرانم که کی خونه تموم میشه، ماشینمون برمیگرده.

بعد واقعا هم دو نمونه اینجا عقد طولانی داشتیم یکی دخترای 14 15 ساله که با پسر 22 ساله ازدواج میکردن تا میومدن خونه بسازن و اینا، 5 6 سال طول میکشید

و یکی هم از سال 98 1400 به اینور کم کم اوضاع بی ریخت شد دیدم که سمت ما هم ک مد و مرسوم نبود عقدهی 5 6 سال بوجود اومد، ولی با همه ی اینها منو نامزدم ن تنها 14 15 ساله، بلکه 19 20 هم نبودیم

و اینکه نامزدم زمان خواستگاری اسکلت داشت و ماشین.

دختر عمه ام گیر داده که تازه اول بسم الله اتونه، نمیدونم همه ی دیگه هم 5 6 سال عقد میمونن، شما هم مث اونا. دیگه من نیومدم بگم آخه شما 18 19 ساله بودین شوهرت سربازی نرفته بود حتی یا زمین هم نداشت یا ماشین مال بالاش بود که ناراحت نشه

ولی ته دل خودم خالی میشه، چون نامزدمم هیچوقت درست نمیاد بشینه برام بگه داره چیکار میکنه

چی بگم آخه 8 ماهه که نامزدم هی میگه دو ماه دیگه تمومه، برام هم توضیح نمیده که درآمد مغازه چقدره و مث ...

عزیزم منم داداشم خونه ساخت قشنگ ۲سال طول کشید.

ب دخترعمه اتم بگو ده سال هم باشه مهم نیست

ارزششو داره تهش ی خونه با سلیقه خودم دارم.

پیشش ضعف نشون نده ک بخواد حرف مفت بزنه/

بعد این ماشینای ثبت نامی واقعا شده تاریخشون مطابقت نداره امروز فردا میکنن چن ماه،حتی شده ۶ماه تفاوت داره....

اشکالنداره عزیزم همه اینا میگذره

تا اینجاش همراه بودی از این ب بعدشم باش

همه چی میگذره درست میشه گلم یکم صبر داشته باش

از دخترعمه اتم فاصله بگیر

کلا از حسود جماعت فاصله بگیر

عزیزم منم داداشم خونه ساخت قشنگ ۲سال طول کشید.ب دخترعمه اتم بگو ده سال هم باشه مهم نیستارزششو داره ت ...

ممنونم فک نکنم حسود باشه

من آدم عجولیم و پرتوقع اونم ازین زورش میگیره اذیتم میکنه

عزیزم منم داداشم خونه ساخت قشنگ ۲سال طول کشید.ب دخترعمه اتم بگو ده سال هم باشه مهم نیستارزششو داره ت ...

مبارکش باشه ایشالا به خوشی و سلامتی

از اول اولش 2سال ؟!

آخه ما نازک کاریش فقط مونده بود که الان 10 ماه شده حوصلم سرررفته

مبارکش باشه ایشالا به خوشی و سلامتی از اول اولش 2سال ؟! آخه ما نازک کاریش فقط مونده بود که الان 10 م ...

فدات بشم.ممنونم.همچینین.گلم خونه سازی اینجوریه ک پول دستت باشه ۳ماه هم نمیکشه

نترس گلم کاش همیشه پول داشته باشه

شوهرت همش خونه. بسازین

ب نتیجه بعدش فک کن. ی خونه نوساز تمیز