2821
2789
عنوان

نامزد کردم

35 بازدید | 15 پست

ی ماه پیش ما به هم معرفی شدیم دوسه روز اول حرفا و شرط شروط گذاشتیم اوکی بودیم بعد ب خانواده ها گفتیم، حالا ی هفته س نشون اوردن (محرم یا عقد نیستیم)

من متولد 70 هستم و ایشون 68 خصوصیات اخلاقیمون خیلی شبیه هم هس،،،

شغلش ازاد خونه و ماشینم داره از پس خودش و زندگیش برمیاد.

ظاهری مخالفیم ایشون قد بلندن من کوتاه اون سبزه من سفید اون ب قیافش میخوره بیشترش باشه من بیبی فیسم 😂

من یکم زود جوش میارم اون ارومه من دل صافم اون یکم کینه ای

حرفی حدیثی نصیحتی چیزی دارید با جون دل میپذیرم.

( اینجا چون شهر کوچیکه همه همدیگرو میشناسن برا همین شناخت ادما کار راحتیه)

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد❤... خدایا شکرت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب اصلشم اینه که ظاهر متفاوت

من همسرم سبزه و چشم و ابرو مشکی خودم برعکس

اروما اکثرا کینه ای ترن

برات آرزوی خوشبختی میکنم😘

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

نورکرین رویش مجدد داره یا ن

روغن اندام خصوصی گوسفند چی تاثیر دلره؟

موی من یهو در اثر تنبلی تخمدان خالی شده خیبلی کف سرم دیده میشه تجربه ای از رویش مجدد جز ماینو اگر داشتید لطفا بگید

قرص ماینو چی تاحالا استفاده کردید؟ بعد قطعش چی شده. رویش همه موهاتون بوده یا خیر

خب اصلشم اینه که ظاهر متفاوت من همسرم سبزه و چشم و ابرو مشکی خودم برعکس اروما اکثرا کینه ای ترن برات ...

مرسی عزیزدلم😘

چه قدر خوب تفاوت سنی دوسال در عوضی که شما ۳۴ سال داری پسر۳۶ گیرت آمده اینجا رمز موفقیت ات چی هست ؟؟؟ ...

😂😂

من از اینکع ازم کوچکتر باشه متنفر بودم خیلیا رو بخاطر این رد کردم، هرکی پیشنهاد میداد اولین سوالم این بود چندسالشه،،،

ایشونم قسمت بود چیز دیگه ای ب ذهنم نمیرسه واقعا غریبه ایم دختر خالش معرف ما بود